RSS
TwitterFacebookPinterest

Aurelian Pavelescu: Dezvăluirea istoricului Cristian Troncotă “este menită să-l arunce după gratii pe torționarul Augustin Lazăr”

Dezvăluirea istoricului Cristian Troncotă atârnă precum o piatră de moară de gâtul procurorului general Augustin Lazăr, ea fiind deja exploatată de către adversarii lui Lazăr. Avocatul Aurelian Pavelescu consideră chiar că dezvăluirea “este menită să-l arunce după gratii pe torționarul Augustin Lazăr cu detenția maximă, de 25 de ani, sau detenția pe viață, pentru infracțiuni împotriva umanității!”.

” ”AUGUSTIN LAZĂR A FOST OFIȚER DE SECURITATE ACOPERIT CA PROCUROR, SUTĂ LA SUTĂ!” – CRISTIAN TRONCOTĂ! ÎI CER LUI LAZĂR SĂ-L DEA ÎN JUDECATĂ PE TRONCOTĂ!

Istoricul Cristian Troncotă, specializat în istoria Securității, a făcut în această seară cea mai importantă dezvăluire. Și anume că Augustin Lazăr, Procurorul General al României, a fost OFIȚER ACOPERIT AL SECURITĂȚII SUTĂ LA SUTĂ, SUB HAINA PROCURORULUI! Troncotă a declarat că are această informație de la foști lucrători ai Securității!

Dezvăluirea este de o importanță covârșitoare, și este menită să-l arunce după gratii pe torționarul Augustin Lazăr cu detenția maximă, de 25 de ani, sau detenția pe viață, pentru infracțiuni împotriva umanității! Pentru motivul că acesta a îndeplinit funcția de Procuror în numele Securității ca poliție politică, a executat ordinele Securității fiind el însuși ofițer, în afara cadrului legal aplicabil, de nimicire a grupului social al opozanților politici și familiilor lor! Augustin Lazăr folosea, de fapt, funcția de procuror în mod instituțional în numele Securității, a planulul Securității!

O altă concluzie: după 30 de ani de la Revoluție, România este condusă de Securitate, prin ofițeri acoperiți ai acesteia, Securitatea confiscând de fapt statul democratic! Toate regulile de competență, transparență și garantare a drepturilor și libertăților cetățenilor au fost încălcate în mod subversiv!

apiland.ro

Este ca și cum în Germania ar fi fost cu putință ca Procurorul General să fi fost un Ofițer SS, membru al Partidului Nazist, ca garant absolut al democrației!

Augustin Lazăr are obligația să-l cheme în judecată pe Cristian Troncotă, dacă nu este adevărat! Sunt convins că profesorul Troncotă ASTA ÎȘI ȘI DOREȘTE, FIIND PREGĂTIT SĂ DOVEDEASCĂ INFORMAȚIA! Mă aștept ca Augustin Lazăr SĂ TACĂ ȘI SĂ CONFIRME ASTFEL cele afirmate de istoric, știind că informația poate fi probată.

PNȚCD solicită constituirea de îndată a unei Comisii de anchetă parlamentară cu acest obiect, care să cerceteze și să facă public cine sunt toți procurorii și judecătorii care au fost ofițeri de Securitate și au făcut poliție politică prin actul de înfăptuire a justiției după 1990!”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebookContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]