libris.ro

George Simion: Constanța este un plămân economic atrofiat de mediul politic

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion a ajuns la Constanța. Programul candidatului pe la malul mării a presupus o emisiune televizată, o întâlnire cu președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton-Traian Antoniadis, de asemenea un susținător al lui George Simion și o întâlnire cu susținătorii pe faleza Cazinoului.

George Simion a declarat că orașul Constanța este un plămân economic atrofiat de mediul politic, punctând inclusiv faptul că la exercițiul militar SEA SHIELD 19 care se desfășoară în prezent Forțele Navale participă cu niște epave.

,,Este bine să iei din banii care vin din Port, e bine când faci afaceri cu eoliene, dar nu te gândești să construiești nave, să dezvolți Năvodariul, Mangalia, piloni importanți pentru țara asta. Faptul că nu se investește în turismul din Constanța, faptul că plajele noastre nu sunt exploatate cum trebuie, arată că suntem conduși de oameni mici. Dacă nu se investește în turism, în maximizarea pe termen lung a zonei litorale pe care o avem toți românii o să avem o cursă pe zi de pe aeroportul Constanța. Dacă nu avem
planuri ca România să fie mare, normal că o să mergem din rău în mai rău. Sunt candidați la aceste alegeri un fost președinte, doi foști premieri, cel mai bine să îi întrebăm pe constănțeni: ce au făcut pentru Portul Constanța? Au construit corvetele? Vin aici în nesimțire în campaniile electorale să vorbească despre lucrurile pe care nu le-au făcut și încă le promit!”, a spus George Simion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Simion a declarat că va înființa, la fel ca în toate celelalte județe, cabinete de europarlamentar unde românii pot fi consiliați gratuit pentru obținerea de fonduri europene, fiind astfel evitate comisioanele firmelor de consultanță.

„Vreau să fac câte un birou de europarlamentar în fiecare județ, chiar și aici în Constanța, unde oamenii să vină să primească consultanță pentru obținerea de fonduri europene, fără a li se cere bani”, a declarat Simion.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune.

George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info