RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

George Simion: Constanța este un plămân economic atrofiat de mediul politic

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion a ajuns la Constanța. Programul candidatului pe la malul mării a presupus o emisiune televizată, o întâlnire cu președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton-Traian Antoniadis, de asemenea un susținător al lui George Simion și o întâlnire cu susținătorii pe faleza Cazinoului.

George Simion a declarat că orașul Constanța este un plămân economic atrofiat de mediul politic, punctând inclusiv faptul că la exercițiul militar SEA SHIELD 19 care se desfășoară în prezent Forțele Navale participă cu niște epave.

libris.ro

,,Este bine să iei din banii care vin din Port, e bine când faci afaceri cu eoliene, dar nu te gândești să construiești nave, să dezvolți Năvodariul, Mangalia, piloni importanți pentru țara asta. Faptul că nu se investește în turismul din Constanța, faptul că plajele noastre nu sunt exploatate cum trebuie, arată că suntem conduși de oameni mici. Dacă nu se investește în turism, în maximizarea pe termen lung a zonei litorale pe care o avem toți românii o să avem o cursă pe zi de pe aeroportul Constanța. Dacă nu avem
planuri ca România să fie mare, normal că o să mergem din rău în mai rău. Sunt candidați la aceste alegeri un fost președinte, doi foști premieri, cel mai bine să îi întrebăm pe constănțeni: ce au făcut pentru Portul Constanța? Au construit corvetele? Vin aici în nesimțire în campaniile electorale să vorbească despre lucrurile pe care nu le-au făcut și încă le promit!”, a spus George Simion.

Simion a declarat că va înființa, la fel ca în toate celelalte județe, cabinete de europarlamentar unde românii pot fi consiliați gratuit pentru obținerea de fonduri europene, fiind astfel evitate comisioanele firmelor de consultanță.

„Vreau să fac câte un birou de europarlamentar în fiecare județ, chiar și aici în Constanța, unde oamenii să vină să primească consultanță pentru obținerea de fonduri europene, fără a li se cere bani”, a declarat Simion.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune.

George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info