RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Cristi Dănileț, sancţionat de CSM pentru încălcarea deontologiei

Judecătorul #Rezist, sancționat de CSM. Postările de pe facebook ale judecătorului sunt de vină

Judecătorul Vasilică-Cristi Danileț a fost sancționat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru că a încălcat codul deontologic al profesiei sale.

libris.ro

Este vorba de o decizie luată de Secția Disciplinară de Judecători de la CSM. Judecătorul Vasilică-Cristi Danileț, un împătimit al ieșirilor în stradă, al declanșării continue de proteste, mai ales când acestea se mulează pe revendicările celor de la #Rezist, este sancționat de CSM pentru că a încălcat codul deontologic.

Prin postările pe care judecătorul le-a făcut pe facebook, acesta a intrat în atenția Secției Disciplinare de Judecători de la CSM. Tot prin intermediul unei postări de pe contul său de socializare, Dănileț a spus că nu se va prezenta la CSM pentru a da nimănui explicații.

Săptămâna viitoare ar trebui sa merg la CSM pentru a răspunde cu privire la anumite afirmații făcute de mine în mediul online. Sunt trei astfel de acțiuni derulate împotriva mea de la începutul acestui an și înca una în stadiu incipient. Vreau să fie foarte clar: nu accept să dau explicații nimănui pentru ceea ce scriu sau spun(…)”, a scris Cristi Danileț pe facebookContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]