RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Sesizare la poliție și la Biroul Electoral împotriva USR-ului după ce s-a întâmplat la Iași

“Am așteptat să-mi treacă furia după ce am văzut imaginile dezgustătoare de la Iași cu membri USR dând bani unor pensionari la un miting. 
În primul rând, sesizez Public Biroul Electoral Iași, Biroul Electoral Central, Poliția Iași, Poliția Română Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, Parchetul General cu încălcarea ART 35 alin (2),(3) ART 65 alin (2) din legea nr 33/din 16 ian 2007, ART 65 alin (5) din legea nr 115 din 2015. 
În fapt, imaginile publice demonstrază că la mitingul organizat de PSD la Iași, grupuri violente au incitat la ură, iar cetățenii au oferit bani și alte materiale interzise de lege, ceea ce constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea. 

Solicit ca imaginile publice de mai jos să fie luate în considerare ca probe ale sesizării, și cer ca sesizarea mea să fie înregistrată în mod similar unui apel recunoscut de mine, Vișan Gelu, cetățean român. la Serviciul 112. 
În același timp, gestul celor de la USR îmi aduce aminte de o discuție dezgustătoare despre care nu am vorbit niciodată, cu un Prim-Ministru, în funcție la data aceea, al României. 

Sesizare la poliție și la Biroul Electoral împotriva USR-ului după ce s-a întâmplat la Iași, Foto: Facebook / Gelu Vi;an
Sesizare la poliție și la Biroul Electoral împotriva USR-ului după ce s-a întâmplat la Iași, Foto: Facebook / Gelu Vi;an

Într-un cadru privat, într-o discuție între noi doi, l-am avertizat că situația pensionarilor din România este foarte grea și, dacă nu facem ceva, riscâm să expunem majoritatea pensionarilor unor riscuri majore de sănătate, unora putându-le pune viața în pericol.

Răspunsul, de un cinism înfiorător, m-a șocat atât de mult, încât nu am mai avut argumente să susțin cauza pentru care deschisesem discuția, eu dorind să-i propun analiza pe care o făcusem, referitoare la costurile desființării CAS la pensionari:
“ – Dragă Gelu, ce te agiți atât, pentru că nu sunt electoratul nostru?”
“ – Dar unii nu au bani de mâncare, ce să mai zic de medicamente, le punem viața în pericol!” 
“ -Rămân mai puțini care să-i voteze pe ceilalți” 

Am fost atât de șocat de răspunsul unui Prim-Ministru din partidul al cărui deputat eram/membru în Comisia de Muncă și Protecie Socială, încât am închis imediat, scârbit, discuția. 
Imaginile de joi sunt de același cinism ca ale individului ajuns prim-ministru, pline de o ură de tip neofascist, aceeași ură împotriva pensionarilor și electoratului PSD pe care a vărsat-o astăzi Iohannis, vorbind de “filme”. 
Indivizii ăștia nu sunt oameni, nici animale, sunt rebuturi ale unei societăți pe care o credeam dispărută, dar care a renăscut cu toată forța. 
Niște nemernici!

libris.ro

PS: fac precizarea că nu mă instigă nimeni să-mi scriu postările, doar faptul că cineva se gândește că aș putea fi instigat, și mă jignește. Mai fac precizarea că nu sunt frustrat de nimic, eu mi-am dat personal demisia din toate funcțiile, în 2017, după ce am fost atacat și jignit, în mod direct, la televiziune, de Traian Băsescu, după care am fost exclus din partid. 
Oricât ar vrea să-l apere Elena Udrea pe Traian Băsescu, faptele, doar dacă se dovedesc a fi reale, rămân fapte:
Dacă Traian Băsescu a completat la Securitate fie doar o declarație de informator prin care a făcut rău cuiva, din Traian Băsescu-președintele, nu mai rămâne decât Traian Băsescu turnătorul și informatorul la Securitate. 
Dacă nu nu a completat, așa cum am scris, nu-i nici o problemă, putem vorbi și de atacul politic. 
Ca să o lămurim și să nu o dăm “după cireș””, a scris Gelu Vișan pe facebookContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info