RSS

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi …

PNL-eii iubesc dicta…

Eroul Național Avram Iancu a fos…

,,Și nu e român omul…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Cine minte, și fură! USR și PNL susțin că doar PSD-ul aduce cu autocarele oameni la mitinguri

Print Friendly, PDF & Email

O campanie electorală mai mizerabilă, mai mincinoasă și mai dezbinatoare pentru poporul român decât aceasta, rar a mai putut fi pomenită în istoria României.

Deși ne-am impus să stăm cât mai departe de orice partizanat politic, efectiv nu putem suporta să vedem cum unii rostogolesc în presă și în multe alte diferite canale de comunicare, o minciună grosolană potrivit căreia doar PSD-ul târâie oamenii pe la mitinguri (n.r. cu forța) îngrămădindu-i în autocare, pe când la celelalte partide chipurile participanții la mitinguri și-ar asigura singuri deplasarea și ar veni “de bunăvoie”, și nicidecum la mobilizarea primarilor sau ale altor autorități locale.

Autocarele aduse de PSD pentru mitingul de pe 9 mai 2019 de la IAȘI și parcate pe unul dintre malurile Bahluiului

Atât despre mitingul de la Iași, cât și despre alte mitinguri din țară, s-a rostogolit obsesiv ideea potrivit căreia doar PSD-ul și-a adus oamenii cu autocarele la respectivul eveniment. Nimic mai fals! Deși neagă că niște porci, și liberalii și USR-iștii au apelat fix la aceeași modalitate pentru a-și aduce oamenii la mitinguri.

Autocar “liberal” pentru mitingul de la Iași

Deși liberalii și-au ascuns un pic mai bine autocarele la Iași, ieșenii din zonele Strada Străpungere Silvestru le-au putut vedea aliniate de la podul Alexandru până la Lidl Canta. Cum era vorba aceea din popor? Cine minte, și fură? Păi cum era cu hoția, cu lupta împotriva corupției? Măcar PSD-iștii au preferat transparența. De altfel le era și greu să ascundă ditamai puhoiul de autocare.

Piața Unirii din Iași, miting PNL, Foto: facebook.com/florin.ghetau.1

La fel procedează și USR-ul. Deși a fost evident pentru clujeni că neobolșevicii din alianța USR-PLUS și-au adus la Cluj-Napoca oameni cu autocarele din alte județe, sfârșind chiar și așa într-un fiasco total cu o participare dezamăgitoare la mitingul lor electoral, chiar într-un oraș considerat fieful extremei stângi din România, liderii alianței USR-PLUS au continuat să mintă porcește că ei nu sunt ca PSD-ul să aducă mitingiști cu autocarele.


Neobolșevici USR-isto-Rezistenți aduși la Cluj cu autocarele din alte județe, Foto: Facebook / Adrian Boieru

Cine minte, și fură! USR și PNL susțin că doar PSD-ul aduce cu autocarele oameni la mitinguri. Așadar, tocmai ăștia se erijează în luptători împotriva corupției?

Deși fanii liberali s-au lăsat înșelați de propaganda găunoasă, de existat au existat și jandarmi, și autocare, și “bericică”…Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info