libris.ro

Cine minte, și fură! USR și PNL susțin că doar PSD-ul aduce cu autocarele oameni la mitinguri

O campanie electorală mai mizerabilă, mai mincinoasă și mai dezbinatoare pentru poporul român decât aceasta, rar a mai putut fi pomenită în istoria României.

Deși ne-am impus să stăm cât mai departe de orice partizanat politic, efectiv nu putem suporta să vedem cum unii rostogolesc în presă și în multe alte diferite canale de comunicare, o minciună grosolană potrivit căreia doar PSD-ul târâie oamenii pe la mitinguri (n.r. cu forța) îngrămădindu-i în autocare, pe când la celelalte partide chipurile participanții la mitinguri și-ar asigura singuri deplasarea și ar veni „de bunăvoie”, și nicidecum la mobilizarea primarilor sau ale altor autorități locale.

Autocarele aduse de PSD pentru mitingul de pe 9 mai 2019 de la IAȘI și parcate pe unul dintre malurile Bahluiului

Atât despre mitingul de la Iași, cât și despre alte mitinguri din țară, s-a rostogolit obsesiv ideea potrivit căreia doar PSD-ul și-a adus oamenii cu autocarele la respectivul eveniment. Nimic mai fals! Deși neagă că niște porci, și liberalii și USR-iștii au apelat fix la aceeași modalitate pentru a-și aduce oamenii la mitinguri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Autocar „liberal” pentru mitingul de la Iași

Deși liberalii și-au ascuns un pic mai bine autocarele la Iași, ieșenii din zonele Strada Străpungere Silvestru le-au putut vedea aliniate de la podul Alexandru până la Lidl Canta. Cum era vorba aceea din popor? Cine minte, și fură? Păi cum era cu hoția, cu lupta împotriva corupției? Măcar PSD-iștii au preferat transparența. De altfel le era și greu să ascundă ditamai puhoiul de autocare.

Piața Unirii din Iași, miting PNL, Foto: facebook.com/florin.ghetau.1

La fel procedează și USR-ul. Deși a fost evident pentru clujeni că neobolșevicii din alianța USR-PLUS și-au adus la Cluj-Napoca oameni cu autocarele din alte județe, sfârșind chiar și așa într-un fiasco total cu o participare dezamăgitoare la mitingul lor electoral, chiar într-un oraș considerat fieful extremei stângi din România, liderii alianței USR-PLUS au continuat să mintă porcește că ei nu sunt ca PSD-ul să aducă mitingiști cu autocarele.


Neobolșevici USR-isto-Rezistenți aduși la Cluj cu autocarele din alte județe, Foto: Facebook / Adrian Boieru

Cine minte, și fură! USR și PNL susțin că doar PSD-ul aduce cu autocarele oameni la mitinguri. Așadar, tocmai ăștia se erijează în luptători împotriva corupției?

Deși fanii liberali s-au lăsat înșelați de propaganda găunoasă, de existat au existat și jandarmi, și autocare, și „bericică”…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info