RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Prin ce minune dosarele PSD-iștilor sunt “rezolvate” cu celeritate, iar cele ale PN(D)L sunt moșmolite ani de zile?

Un exemplu este chiar așa zisul președinte al țării, Klaus Iohannis, care în afară de pagubele și deserviciile enorme pe care le-a adus României și românilor prin prestația sa prezidențială dezastruoasă, reprezintă chiar el însuși ca individ o pagubă pentru statul român. S-au mai recuperat cumva banii încasați pe chirie de către familia Iohannis de pe casa aceea pe care a deținut-o ilegal?

Cu un imens ajutor din afara granițelor României s-a insuflat în mentalul colectiv al cetățenilor români percepția că doar PSD-ul este inamicul numărul 1 al societății, zugrăvindu-i-se printr-o uriașă mașină de propagandă tabloul unui partid în care corupția este scopul existenței pe scena politică.

Cu toate acestea, singura creștere economică din perioada postdecembristă comparabilă cu evoluția economică a altor state occidentale a avut loc numai în timpul guvernării PSD.

Prin ce minune dosarele PSD-iștilor sunt “rezolvate” cu celeritate, iar cele ale PN(D)L sunt moșmolite ani de zile?

Prin ce minune dosarele PSD-iștilor sunt "rezolvate" cu celeritate, iar cele ale PN(D)L sunt moșmolite ani de zile?
Prin ce minune dosarele PSD-iștilor sunt “rezolvate” cu celeritate, iar cele ale PN(D)L sunt moșmolite ani de zile?

Politician cu state vechi pe scena politică din Brașov, senator de Brașov încă din anii ’90 din partea FSN, apoi PDSR, PD și respectiv PNL: aceasta este o scurtă biografie a lui Aristotel Căncescu. În jurul său se învârt însă atâtea controverse, încât au fost umplute tomuri întregi de hârtie de ziar atât prin publicațiile de la nivel local, cât și la nivel național.

La începutul acestui an (n.r. 2019), Aristotel Căncescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, fiind acuzat alături de alte persoane și firme, de abuz în serviciu în formă continuată, fiind suspectat că din calitatea sa de funcționar public a obținut foloase necuvenite.

Nu e prima dată când Aristotel Căncescu intră în atenția DNA, procurorii DNA Brașov dispunând de altfel și în anul 2017 arestarea preventivă a acestuia pentru 24 de ore și a fostului senator PNL Sebastian Grapă.

Controverse publice au stârnit și averea lui Aristotel Căncescu, dar și grădina zoologică pe care și-o improvizase, în care deținea căprioare, cerbi lopatari, o lamă, un cangur alb, şi peste 200 de păsări.

Dansul penibil pe care îl tot pun în scenă DNA-ul și acest Aristotel Căncescu a atins punctul culminant în acest an, când politicianul de la Brașov a compus o scrisoare publică în care Căncescu îi arată pisica lui Iohannis, sugerându-i că ar cam trebui să-i fie coleg în cazul unei eventuale condamnări.

libris.ro

“Klaus, De cinci ani sunt măcinat într-un mizerabil proces penal pentru drumuri din județul Brașov, cu toate că în Brașov executam aceste drumuri la prețuri mult mai mici decât le făceai tu la Sibiu. Ca primar ai fost ajutat de toate guvernările de până în 2014. Eu, nu. M-am descurcat cu reursele mele proprii și brașovenii m-au votat de șase ori. Tu, în schimb, după ce te-ai văzut cu sacii în căruță, te-ai apucat să-i împroști cu noroi pe toți. Sunt convins că aroganța și lipsa ta de caracter le vei plăti în acest an.”, a scris pe facebook Aristotel Căncescu, într-o scrisoare publică adresată președintelui Klaus Iohannis

Un alt coleg “de suferință” al lui Aristotel Căncescu este și primarul Brașovului, George Scripcaru, judecat alături de el în dosarul „Farmacia”, și care a beneficiat de … auziți bine… a șaptea amânare a sentinței într-un dosar în cadrul căruia este acuzat de abuz în serviciu.

Mihai Codruț Nanu, un secesionist cu porniri antiromânești, apropiat al lui Aristotel Căncescu

Printre “țuțerii” lui Aristotel Căncescu de la nivel local, se numără la Brașov și controversatul Mihai Codruț Nanu, membru PNL și susținător al ideilor secesioniste, al autonomiilor teritoriale și a curentelor antiromânești răspândite prin Ardeal, răsplătit pentru susținerea sa de către Aristotel Căncescu cu funcţia de director adjunct al Parcului Industrial Carfil.

Mihai Codruț Nanu, membru PNL Brașov, Foto: facebook

Mihai Codruț Nanu, membru PNL Brașov, Foto: facebook
Mihai Codruț Nanu, membru PNL Brașov, Foto: facebookContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]