RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Doamne, Dumnezeule! Pe cine au trimis românii în Parlamentul European?

Jurnalista Sorina Matei surprinde un aspect mai puțin cunoscut al personalității primarului Aradului, Gheorghe Falcă. Într-o captură de imagine este prezentat un comentariu al lui Gheorghe Falcă de pe o rețea de socializare, în care acesta faultează limba română de parcă ar urî de moarte această limbă.

libris.ro

” Băi, nene, băi. Despre Ghiţă Falcă ştiam că este un mafioso binecunoscut, că nu ştie să numere pizza şi oameni, că minte ca la balamuc, că are zâmbetul ăla de freeze de la atâtea operaţii estetice de zici că instant i se crapă faţa ca lu’ Turcan şi că este un dandy metrosexual cu pantaloni mulaţi. Dar nene că este un analfabet care scrie CHILOMETRI şi RURARE, habar n-aveam. Analfabetul PNL a intrat în Parlamentul European. Aplauze. Asta e tot ce poate să exporte mai bun clasa politică românească.

L.E. Analfabetul a fost şi Lector al Universităţii Vasile Goldiş din Arad şi este şi DOCTOR în ştiinţele comunicării al Universităţii Bucureşti. CV mai jos. Şcoala românească scoate analfabeţi pe bandă care îşi iau titluri pe pile, tot pe pile ajung să candideze, îi alegeţi dvs, după aceea mai fură şi ei ceva, şi aşa ajung analfabeţii să vă conducă.

În CV scrie că nu ştie decât română, engleza cică e la mediu, şi că are “aptitudini oratorice”. Vă daţi seama că dacă nici româna n-o ştie, aşa cum se vede, în PE vorbeşte cu mâinile şi picioarele. “, a scris pe facebook Sorina Matei

Foto: facebook.com/andrei.craciun.1804Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]