RSS

În România se tot reiau alegeril…

În România se tot re…

Minunata lume nouă

Viața din România de…

Din categoria liberalism sinistr…

După perla PSD-istul…

Sub pretextul pandemiei, Csaba B…

Csaba Borboly s-a ad…

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Șaradă antiromânească la Oradea: Bolojan are consilier iredentist de la PPMT!

Print Friendly, PDF & Email

Consilierul primarului Ilie Bolojan, liderul PPMT Zatyko Gyula, promovează pe facebook evenimentul protestului maghiarilor de pe 25 iunie 2019 prin care solicită amplasarea în Piața Unirii din Oradea a unei statui ecvestre a regelui Ladislau I al Ungariei.

Atât la Valea Uzului cât și la Oradea, românii au fost provocați să cadă în capcană. Incitatori și provocatori unguri extremiști și-au făcut “datoria”, atât prin profanările și distrugerile pe care le-a făcut în Cimitirul Internațional de la Valea Uzului la mijlocul anilor ’90, când s-a scris despre asta doar în presa locală și nu s-a făcut prea multă vâlvă, cât și prin profanările cu sacii de gunoi pe care le-au făcut în acest an.

La fel se întâmplă și la Oradea, acolo unde primarul Ilie Bolojan și-a luat drept consilier un extremist antiromân, pe liderul local al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT), Zatyko Gyula, un personaj cu mare alergie la drapelul național al României, și cu viziuni extremiste, iredentiste.

Foto: facebook.com/zatykogyula

Aceasta a fost reacția consilierului PPMT Zatyko Gyula după îndepărtarea de pe soclul ei a statuii lui Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea: o solicitare de amplasare a unei statui a regelui Ladislau I al Ungariei în Piața Unirii. Nu poți să nu te gândești astfel că poate fi absolut întâmplător ca tocmai cei de la PPMT fac un protest prin care cer statuia lui Ladislau I al Ungariei.

Consilierul primarului Ilie Bolojan, liderul PPMT Zatyko Gyula, promovează pe facebook evenimentul protestului maghiarilor de pe 25 iunie 2019 prin care solicită amplasarea în Piața Unirii din Oradea a unei statui ecvestre a regelui Ladislau I al Ungariei., Foto: facebook.com/gyula.zatyko

Cum e posibil ca un funcționar al statului român, consilier al primarului municipiului Oradea Ilie Bolojan, plătit din bani publici, să se prezinte cu steagul Ungariei, în lipsa steagului României? Al cui funcționar public este ăsta?

Foto: facebook.com/zatykogyula

Inspectând conturile de socializare ale consilierului lui Ilie Bolojan, liderul PPMT Zatyko Gyula, am putut observa o acută alergie a acestuia la tot ce este românesc: drapelul național, simboluri, etc. Pe paginile sale de socializare sunt prezente numai poze alături de drapelul Ungariei sau cel secuiesc.

Consilierul PPMT al primarului Bolojan, Foto: facebook.com/zatykogyula

Având primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, un asemenea “consilier” pe post de materie cenușie la purtător, nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva oare tot el o fi incitat si la acea Alianță a Vestului cu iz secesionist…

Alianță a Vestului cu iz secesionist… , Foto: facebook.com/zatykogyula

Galerie Foto:


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info