libris.ro

Plângere penală pe numele lui Kelemen Hunor: acesta e acuzat de infracțiuni împotriva statului de drept!

A luat foc toată presa maghiară, sărind de fund în sus după auzul veștii că generalul (r) Mircea Chelaru, fostul șef al Statului Major General, primvicepreședintele Partidului Neamul Românesc, a depus o plângere penală pe numele președintelui UDMR, Kelemen Hunor, prin care acesta este acuzat de amenințare, comunicarea de informații false, precum și alte infracțiuni care aduc atingere statului de drept.

În mai multe publicații de limbă maghiară, atât din Ungaria cât și de pe teritoriul României, situația este tratată cu isterie maximă, deși declarația lui Kelemen Hunor de după evenimentele de la Cimitirul de la Valea Uzului a fost cât se poate de clară, o declarație în care președintele UDMR îl acuza pe generalul (r) Mircea Chelaru, fostul șef al Statului Major General, că s-ar fi aflat în spatele organizării incidentelor de la Valea Uzului.

Isterie provocată în presa maghiară de plângerea generalului (r) Mircea Chelaru

„A fost o provocare pusă la cale de câteva organizații nonguvernamentale, plus câțiva preoți, plus foști militari în rezervă, inclusiv generalul Chelaru, foști europarlamentari, care au fost acolo, s-a văzut că era o coordonare foarte-foarte precisă de a ataca oamenii care au format un lanț. E inacceptabil ceea ce s-a întâmplat. România ieri a arătat fața adevărată, modelul european de protecție a minorităților, asta este fața adevărată a României în 2019”, a declarat Kelemen Hunor după incidentele de la Valea Uzului

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


”(…) a avut loc o acțiune de cinstire și comemorare a eroilor români care s-au jertfit pentru apărarea României și care sunt înmormântați în acest cimitir, eveniment ocazionat de sărbătoarea ”Înalțarea Domnului”. Numitul Hunor Kelemen, președintele UDMR, a facut o declarație publică, transmisă în toate mijloacele de informare în masă: radio, televiziune, presa și online, în legatură cu incidentele de la Cimitirul Internațional de la Valea Uzului”, a declarat generalul (r) Mircea Chelaru potrivit national.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info