Deputatul PNL Daniel Gheorghe: Procurorul de caz ar trebui exclus din magistratură în cel mai scurt timp

Deputatul liberal Daniel Gheorghe vorbește pe contul său de socializare despre cum s-a ajuns în România ca de multe ori “drepturile omului” să fie traduse ca “drepturile infractorului”. Politicianul mai pomenește și despre faptul că deși s-au investit miliarde de euro în echipamente speciale pentru serviciile secrete și în salarii uriașe pentru un personal supradimensionat în comparație cu alte țări, autoritățile au eșuat lamentabil în localizarea unui copil răpit, violat și ucis de către un criminal periculos.

” Tragedia absolut sinistră de la Caracal ne vorbește despre peisajul dintr-o țară în care instituțiile de forță neglijează infractorii adevărați. La noi, de multe ori “drepturile omului” ajung să fie traduse ca “drepturile infractorului”.

Într-o țară în care s-au investit miliarde în tehnologia serviciilor secrete, bani care puteau să meargă la sănătate ori la armata, și care are cea mai mare concentrație de ofițeri de informații din Europa veniți să inventati scuze stupide cum nu ați putut să localizati un copil, victimă a unui demon însetat de sânge?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ce rost mai are STS cu toți banii băgați “fără număr” acolo, în noile circumstanțe create de eșecul prinderii la timp a unui psihopat odios? Apoi poliția nu înțeleg de ce a stat sa aștepte dupa niște hârtii când atât Codul de Procedură Penala cât și Constituția României prevăd clar intervenții în forță și în regim de urgență atunci când se atentează la viața oamenilor!

Poliția Olt are vreun interes în protejarea criminalilor ori pur și simplu toți polițiștii cu experiență sunt la pensie, la fel precum se întâmplă cu experții criminalisti care altadata făceau cinste poliției române? În rest, procurorul de caz poartă o răspundere majoră pentru frânarea intervenției. Cred ca individul respectiv ar trebui exclus din magistratură în cel mai scurt timp.

Pedofilii, bestiile care ucid, criminalii și tâlharii sunt tolerați astăzi de structurile de forță; procurorii lasă tot mai des de capul lor pe stradă fix pe cei care ar trebui să ii preocupe cu adevărat, ca altfel suntem aproape 20.000.000 de suspecți buni de urmărit și anchetat în România! Viața este mai presus de lege! Cine mai înțelege asta?”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Nouă tentativă de furt identitar în Ucraina: monument românesc mancurtizat prin "restaurare"

lun iul. 29 , 2019
La Ismail, începând de după ocupația sovietică și până în zilele noastre, au fost îndepărtate sistematic rând pe rând orice urme ale românismului, reperele identitare românești fiind vânate și distruse aproape la tot pasul. Aflăm mai nou că nu face excepție nici măcar monumentul închinat memoriei eroilor români din fosta […]

Poate vă place și:

libris.ro