RSS
TwitterFacebookPinterest

Deputatul PNL Daniel Gheorghe: Procurorul de caz ar trebui exclus din magistratură în cel mai scurt timp

Deputatul liberal Daniel Gheorghe vorbește pe contul său de socializare despre cum s-a ajuns în România ca de multe ori “drepturile omului” să fie traduse ca “drepturile infractorului”. Politicianul mai pomenește și despre faptul că deși s-au investit miliarde de euro în echipamente speciale pentru serviciile secrete și în salarii uriașe pentru un personal supradimensionat în comparație cu alte țări, autoritățile au eșuat lamentabil în localizarea unui copil răpit, violat și ucis de către un criminal periculos.

” Tragedia absolut sinistră de la Caracal ne vorbește despre peisajul dintr-o țară în care instituțiile de forță neglijează infractorii adevărați. La noi, de multe ori “drepturile omului” ajung să fie traduse ca “drepturile infractorului”.

Într-o țară în care s-au investit miliarde în tehnologia serviciilor secrete, bani care puteau să meargă la sănătate ori la armata, și care are cea mai mare concentrație de ofițeri de informații din Europa veniți să inventati scuze stupide cum nu ați putut să localizati un copil, victimă a unui demon însetat de sânge?

Ce rost mai are STS cu toți banii băgați “fără număr” acolo, în noile circumstanțe create de eșecul prinderii la timp a unui psihopat odios? Apoi poliția nu înțeleg de ce a stat sa aștepte dupa niște hârtii când atât Codul de Procedură Penala cât și Constituția României prevăd clar intervenții în forță și în regim de urgență atunci când se atentează la viața oamenilor!

Poliția Olt are vreun interes în protejarea criminalilor ori pur și simplu toți polițiștii cu experiență sunt la pensie, la fel precum se întâmplă cu experții criminalisti care altadata făceau cinste poliției române? În rest, procurorul de caz poartă o răspundere majoră pentru frânarea intervenției. Cred ca individul respectiv ar trebui exclus din magistratură în cel mai scurt timp.

apiland.ro

Pedofilii, bestiile care ucid, criminalii și tâlharii sunt tolerați astăzi de structurile de forță; procurorii lasă tot mai des de capul lor pe stradă fix pe cei care ar trebui să ii preocupe cu adevărat, ca altfel suntem aproape 20.000.000 de suspecți buni de urmărit și anchetat în România! Viața este mai presus de lege! Cine mai înțelege asta?”, a scris pe facebook Daniel GheorgheContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]