RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Nici bine nu s-a ajuns să se vorbească despre faptul că Epstein trafica minore din estul Europei, că l-au și “sinucis”?

 Jeffrey Epstein, un miliardar american excentric și controversat, arestat pentru trafic sexual cu minore, a fost găsit fără suflare în celula sa de închisoare din Manhattan, din orașul New York. Nu se dau prea multe detalii în presa americană despre felul în care a murit Epstein, în afară de faptul că acesta ar fi avut răni în jurul gâtului, mergându-se astfel pe ideea sinuciderii miliardarului.

libris.ro

Cazul miliardarului american Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic de minore, a făcut rapid înconjurul lumii. Orgiile sexuale ale miliardarului și ale anturajului său au oripilat întreaga opinie publică din SUA și chiar opinia publică la nivel mondial.

Ceea ce s-a prezentat mai puțin în presa din România este faptul că miliardarul american Jeffrey Epstein își cumpăra multe dintre minorele traficate pentru sclavie sexuală din țările din Europa de Est. Din anchetele preliminare rezultă că prin mâinile lui Epstein ar fi trecut zeci de minore traficate pentru exploatare sexuală și alte abuzuri, însă se bănuiește că amploarea este chiar cu mult mai mare decât o arată primele date ale anchetatorilor.

Epstein era apropiatul unor persoane influente de pe scena politică și economică din SUA, având în cercul său de prieteni și cunoscuți celebrități din societatea americană.

Nota noastră: Nici bine nu s-a ajuns să se vorbească despre faptul că Epstein trafica minore din estul Europei, că l-au și “sinucis”?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info