RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Ce mai ordonă stăpânii coloniei: “Din data de 23 iulie, s-a dat ordinul de zi pe unitate ca nimic din ce scriu să nu mai fie preluat și ca aproape toate emisiunile să fie anulate”

Deputatul Liviu Pleșoianu afirmă pe pagina sa de facebook că începând de pe data de 23 iulie “s-a dat ordinul de zi pe unitate ca nimic” din ce politicianul scrie “să nu mai fie preluat și ca aproape toate emisiunile să fie anulate” și îi îndeamnă pe români să nu se lase manipulați: ” Nu-i lăsați să vă manipuleze.. Sunteți mult mai mulți decât își permit să vă lase să credeți!”.

” Nu-i lăsați să vă manipuleze… Sunteți mult mai mulți decât își permit să vă lase să credeți!

Dacă eu nu reprezint mare lucru și nu sunt un pericol pentru Sistem, așa cum încearcă să vă inoculeze, atunci de ce, din data de 23 iulie, s-a dat ordinul de zi pe unitate ca nimic din ce scriu să nu mai fie preluat și ca aproape toate emisiunile să fie anulate?

Dacă eu „nu sunt cunoscut la sat”, atunci de ce mă sună oameni de la sat, de ce îmi scriu oameni de la sat, de ce mă recunosc pe ulițe oameni de la sat atunci când merg printr-un sat?

Dacă sunt atât de nesemnificativ încât se fac că mă uită în sondajele comandate sau îmi aruncă niște procente în două sondaje din 100, atunci de ce în absolut toate sondajele de pe orice site sau de pe orice pagină/grup de Facebook sunt pe primul loc, de regulă la mare distanță de ceilalți, atunci când dumneavoastră chiar aveți ocazia să vă exprimați?

Dacă nu își fac griji privind candidatura mea, atunci de ce sunt închise pe bandă rulantă conturile celor care mă susțin și care strâng sau vor să strângă semnături?

Dacă ei vă spun: „oricum va lua 2-3 procente”, atunci de ce sunt tot ei atât de disperați să nu ajung să candidez efectiv, făcând tot posibilul să-mi închidă toate căile de comunicare cu dumneavoastră?

…Cine sunt „ei”? Sunt cei care au pus țara noastră pe tava propriilor interese financiare și pe tava intereselor externe. Sunt cei care ne-au băgat în cap, generație după generație, că suntem cei mai proști, cei mai leneși, cei mai răi, cei mai hoți, cei mai corupți de pe planetă.

apiland.ro

Sunt cei care au așezat în relație de conflict tânărul cu bătrânul, orășeanul cu săteanul, românul din țară cu românul din afara țării, ardeleanul cu munteanul și moldoveanul…

Sunt cei care au distrus această țară și care nu vor să ne permită să fim ce am putea fi. De aceea tot repet eu „Fie să FIM” – pentru că EXACT asta am uitat – să FIM! Să FIM acel popor care contează cu adevărat pe scena lumii și care nu se mulțumește să fie băiatul care lustruiește bocancii „salvatorilor”… Să FIM acea țară care se respectă pe sine și care nu se complace în statutul băltit de colonie de mâna a zecea!

Duceți, vă rog, vestea mai departe. Spuneți-le cunoscuților dvs. că un om ca ei, fără servicii în spate, fără trusturi de presă în spate, fără grupuri de interese interne sau externe în spate, fără resursele financiare ale unui partid sau ale unui pseudoindependent susținut puternic de diverși în spate, fără sfori, fără păpușari, DE ORICE FEL, vrea să le dea mâna. Spuneți-le că un om obișnuit, ca ei, cu calități și defecte, dar cu iubire de LIBERTATE, de DREPTATE, de UMANITATE vrea să dea mâna cu ei. Spuneți-le că un om care se știe departe de a fi perfect vrea să le dea mâna pentru a construi ceva împreună, nu pentru a-i minți, în schimbul votului, promițându-le tot felul de lucruri.

Numai dumneavoastră, OAMENII LIBERI ai acestei țări, puteți transforma România în Țara unui VIS posibil! Iar eu, la rândul meu, am nevoie să-mi întindeți mâna dumneavoastră, așa cum este ea – fină, aspră, tânără, ridată… Numai dumneavoastră, fie și cu o singură semnătură, mă puteți ajuta pe acest drum – drumul omului LIBER!

…Fie să FIM, oameni liberi! Și ne-OM număra în curând, oricâți vom fi fiind…”, a scris pe facebook Liviu PleșoianuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]