Categories: Mihai Tirnoveanu

Mihai Tîrnoveanu: „Până una alta, prin Covasna am voie să mai merg?”

” Pe 27 august am luat act de noi acuzații care s-au adăugat la dosarul meu. Reclamantul estimează că sunt un pericol social datorită impactului pe care-l am asupra societății fapt dovedit prin numărul mare de distribuiri pe care-l am la postări, de multitudinea mesajelor de susținere si de relatările presei ce se poate citi pe internet, relatări favorabile mie.

V-am spus că cel mai tare deranjează solidaritatea, unitatea, nu atât în jurul meu ca persoană, cât în jurul unor idealuri naționale împărtășite de noi toti. Înafară de acest lucru cu ”pericolul social”, se pare că nu am voie nici măcar să povestesc despre această reclamație, nici să-mi exprim indignarea, considerându-se că mă victimizez, o altă acuzație.

Departe de mine acest gând, nu-mi stă în fire să fac asta, nu pozez în niciun fel de victimă. Îmi asum faptele si nu mă plâng de nimic, căci atacurile venite atât dintr-o parte cât si din alta, din tot felul de motive sunt ceva firesc. Eu nu mă apăr, ci merg mai departe pe drumul meu, ca si până acum.

Până una alta, prin Covasna am voie să mai merg? Nu de alta dar am duminică un drum de făcut pe acolo, căci dragii mei, acțiunile continuă. Unde mergem? Ca de obicei acolo unde este mai greu, să ajutăm câtiva oameni, veți vedea cât de curând. 
De mâine începem din nou să povestim despre maghiarizare, Valea Uzului, Codul Administrativ, subiecte pe care le găsim foarte utile fiind de un larg interes național. 
Mergem cu Dumnezeu înainte pentru biruința Neamului Românesc!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago