RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Nemernicia nemerniciilor: un mesaj de Ziua Limbii Române, interzis pe stadionul din Mediaș!?

FOTO: www.facebook.com/baietiiveseliiasiromania

libris.ro

După ce au bătut sute de kilometri pentru a-și susține echipa locală, suporterii ieșeni au avut parte și de două surprize neplăcute: prima a fost aceea că deși echipa lor de suflet Politehnica Iași a condus chiar și cu scorul de 2-0, în final a pierdut meciul cu 2-3, iar cea de-a doua surpriză neplăcută a fost faptul că un banner cu un mesaj prin care era cinstită Ziua Limbii Române (n.r. 31 august) a fost interzis pe stadionul din Mediaș.

Mesajul „Limba noastră românească, Dumnezeu s-o ocrotească” interzis pe stadionul din Mediaș“, scrie activenews.ro

Decizia celor din Mediaș de a interzice un astfel de banner este pur și simplu de neînțeles, câtă vreme este mai mult decât clar că mesajul nu conținea nimic vulgar sau ilegal, ci dimpotrivă, era menit să cinstească o sărbătoare legală, națională, respectiv Ziua Limbii Române.

Nota noastră: La doar o zi după comemorarea Dictatului de la Viena din 30 august 1940 să se întâmple o asemenea nemernicie, să fie interzis un mesaj pentru cinstirea Zilei Limbii Române? Despre ce vorbim aici, nu cumva despre antiromânism flagrant?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]