În România anormală, Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis este primul care sfidează Constituția României

Panouri electorale ilegale: startul campaniei electorale a fost furat de cei care apelează și la hoție pentru a-și atinge scopul.

SPRE ȘTIINȚĂ: CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI

CĂTRE, BIROUL ELECTORAL CENTRAL
În atenția doamnei Președinte – judecător ADINA-GEORGETA NICOLAE

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În România anormală, Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis este primul care sfidează Constituția României, articolul 1, aliniatul 5, care precizează că: „În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie”.

Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis a încălcat grav prevederile Legii nr.370/2004, republicată, pentru alegerea Președintelui României, care la art.35, alin.1, precizează:

„Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data alegerilor și se încheie în dimineața zilei de sâmbătă de dinaintea datei alegerilor, la ora 7,00.” Această prevedere legală a fost înscrisă și în H.G.nr.630 din 27 august 2019, la pct.66, respectiv că începe, din 12 octombrie a.c., campania electorală pentru alegerea Președintelui României.

Încălcând toate prevederile legale, Președintele alogen – candidatul Klaus Werner Iohannis, împreună cu echipa sa de campanie electorală de la începutul lunii septembrie a.c. a amplasat în toate județele mii și mii de panouri electorale uriașe, de campanie electorală, unde apare fotografia sa și sloganul electoral: „Pentru o Românie normală”.

Logic și practic, cei care au ales acest slogan electoral sunt convinși, la fel ca și milioane de români, din Țara-Mamă și din străinătate, că în timpul mandatului Președintelui Klaus Werner Iohannis România a devenit anormală. Ca urmare, un al doilea mandat prezidențial este degeaba și acest slogan electoral îi face o serioasă anticampanie.

Văzând că Biroul Electoral Central acceptă încălcarea Legii nr.370/2004 privind începerea campaniei electorale, un alt candidat alogen Dan Barna (pe românește), împreună cu alți ilegaliști, a trecut și el, din primele zile ale lunii septembrie a.c., la amplasarea unor mari panouri electorale, deocamdată câteva sute de panouri electorale în fiecare județ.

Pe aceste panouri electorale apare fotografia candidatului Dan Barna la funcția de Președinte al României și sloganul electoral: „Fericiți în România”.

Acest slogan spune Adevărul, respectiv că de 30 de ani sunt fericiți în România alogenii care s-au aflat și se află la conducerea țării noastre, acolo unde au fost puși și susținuți de către stăpânii străini ai României. Alogenii sunt cei străini de Neamul Românesc, cei care aparțin altor neamuri și altor etnii. Cei în cauză își ascund adevărata origine etnică a lor, a părinților și bunicilor.

Pe uriașele panouri electorale ilegale sunt prezentați hoții care candidează pentru a ajunge în funcția de Președinte al României!

În prima zi de școală, elevii împreună cu părinții și bunicii lor, precum și alegătorii români, au văzut panourile electorale ale celor care au furat, cu peste 40 de zile, startul în campania electorală. Se știe că, cei care fură sunt hoți.

Românii știu porunca biblică: „Să nu furi!”. Alogenii care au furat startul în campania electorală pentru alegerea Președintelui României nu sunt creștini ortodocși și nu au frică de Dumnezeu! Ei îi sfidează pe alegătorii români și le râd în față de pe panourile electorale!

Având în vedere atribuțiile Biroului Electoral Central înscrise la art.17 din Legea nr.370/2004, precum și încălcarea prevederilor art.35 din această lege de către câțiva candidați la funcția de Președinte al României, vă solicit să adoptați o hotărâre prin care să stabiliți, cel puțin, următoarele:

1.Biroul Electoral Central le transmite un avertisment public candidaților la funcția de Președinte al României care au furat startul campaniei electorale. Pe pagina de internet a Biroului Electoral Central vor fi înscrise datele de identificare ale candidaților la funcția de Președinte al României care au încălcat prevederile art.35 din Legea nr.370/2004, precum și cuantumul amenzilor aplicate.

2.Biroul Electoral Central îi obligă pe toți candidații la funcția de Președinte al României care au încălcat prevederile art.35 din Legea nr.370/2004 să ceară scuze publice electoratului la toate posturile publice și private de televiziune și radio, timp de trei zile consecutive.

3.Comisia tehnică centrală pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru funcția de Președinte al României împreună cu Comisiile tehnice județene, conduse de prefecți, vor inventaria și fotografia, în 24 de ore, toate panourile electorale ilegale și vor dispune înlăturarea lor, în maximum 48 de ore.

4.Pentru fiecare panou electoral amplasat ilegal, înainte de 12 octombrie 2019, se plătește o amendă de 10.000 – 15.000 lei.

5.Pentru fiecare zi de întârziere pentru înlăturarea panourilor electorale ale candidaților care au furat startul în campania electorale pentru alegerea Președintelui României se plătește o amendă de 5.000-8.000 lei, pentru fiecare panou electoral ilegal.

6.Biroul Electoral Central, prin purtătorul de cuvânt, informează zilnic: care este situația pe județe și în municipiul București a panourilor electorale amplasate înainte de începerea campaniei electorale; care sunt amenzile aplicate în fiecare județ și în București; care este numărul de panouri electorale ilegale ce au fost înlăturate și cui au aparținut.
Vă mulțumesc și vă doresc succes în aplicarea cu fermitate a prevederilor legale împotriva hoților la funcția de Președinte al României.

Dr. Gheorghe Funar
Președintele Partidului România Noastră
Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019
Cluj-Napoca,
11 septembrie 2019

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Se lucrează intens pe șantierul gazoductului Ungheni-Chişinău

vin sept. 13 , 2019
Una dintre marile dorințe ale românilor din Republica Moldova este pe cale să se concretizeze cât de curând, potrivit Ministrului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, domnul Vadim Brânzan, care dezvăluie că “primul metru cub de gaze româneşti ar putea ajunge la Chişinău deja în luna februarie sau martie 2020“. “La gazoductul […]

Poate vă place și:

libris.ro