RSS
TwitterFacebookPinterest

Daniel Gheorghe: Noi, liberalii români, nu suntem niște “progresiști”

Una dintre puținele zvâcniri liberale de pe scena politică din România care refuză public progresismul și “beneficiile” acestuia, este deputatul Daniel Gheorghe. De câte ori are prilejul de a se exprima public, Daniel Gheorghe atrage atenția cu privire la pericolul infiltrării și în societatea românească a curentelor neomarxiste, sau așa zis progresiste.

La împlinirea a 92 de ani de la moartea lui I.C. Brătianu, deputatul liberal Daniel Gheorghe ține să lămurească public faptul că liberalii români nu sunt … niște “progresiști”.

“Ieri s-au împlinit 92 de ani de la plecarea dintre noi, la 24 noiembrie 1927, a marelui lider național-liberal și în primul rând, excepțional patriot român și erou al Reintregirii României: Ion I.C. Brătianu (1864-1927). Spun acest lucru deoarece ar trebui să ne amintim ceea ce suntem noi, liberalii români! Iar noi, liberalii români, nu suntem niște “progresiști” care au comandat un uber pentru a ajunge la sediul USR, șoferul i-a adus din greșeală la PNL iar apoi s-au apucat de iconoclasm identitar!

Noi, PNL, suntem oameni liberi care credem în valori precum Credință, Țară, Libertate, Proprietate ori Moștenire! Liberalismul nostru, inițiat în România de către Brătieni și ceilalți mari înaintași ai noștri zideste și clădește o națiune puternică pe temelii solide! Nu uitați niciodată cuvintele marelui Ion I.C. Brătianu:” Partidul Național Liberal este organul de execuție al necesităților vitale ale Neamului Românesc!” “, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

apiland.ro
Foto: captură Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: captură Facebook / Daniel Gheorghe

Nota noastră: N-am putut însă să nu remarcăm că doar cu o zi în urmă, Daniel Gheorghe și-a pierdut o parte dintre fanii săi după ce a postat pe contul său de socializare o poză în care apărea alături de Klaus Iohannis, însoțită de un mesaj în care îi ura “mult succes” președintelui în noul mandat. Ce-i drept, să condamni progresismul și să nu vezi tocmai unealta cea mai odioasă a globalismului progresist în România, vârful de lance al implementării ideologiei de gen precum și a altor progresisme mizerabile, reprezentat chiar de către Klaus Iohannis, te face să crezi că tânărul politician liberal este puțin naiv și idealist. Înainte de toate, lepădarea de Satana, de tartorul progresismului românesc, reprezentat chiar de Klaus Iohannis, cel care a declarat de curând că va depune eforturi de face România “normală” prin infestarea ei cu ideologia de gen, este condiția condiția principală de a fi credibili liberalii că nu au nimic de a face cu progresismul neobolșevic.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]