Neomarxismul îmbracă formele nebuniei în Europa: din prea multă corectitudine politică, rasiștii și sexiștii își pierd dreptul la îngrijiri medicale?

Contrar a ceea ce cred majoritatea europenilor de pe continent după Brexit, în Marea Britanie se întâmplă în continuare lucruri și situații neobișnuit de ciudate pentru secolul în care ne aflăm acum.

“Minunile noului marxism. Rasiștii și sexiștii nu mai au dreptul la îngrijiri medicale?Corectitudinea politică a luat recent o turnură extrem de periculoasă în Marea Britanie. Vă vine să credeți sau nu, North Bristol National Health Service Trust a anunțat că pacienții din spitale care folosesc un limbaj ofensiv, rasist sau sexist vor înceta să mai primească îngrijiri medicale imediat ce va fi sigur să își încheie tratamentul.”, scrie evz.ro

apiland.ro

Cum mare parte dintre oameni tind să fie exagerat de subiectivi, catalogând ca fiind “rasist” sau “sexist” aproape orice tip de comportament care nu le convine lor dintr-un oarecare motiv sau altul, se deschide larg poarta către o zonă extrem de periculoasă pentru o societate normală la cap, pentru o civilizație sănătoasă și democratică.

Cine va decide ce este și ce nu comportament sau limbaj “rasist” sau “sexist”? Cine stabilește limitele sau barierele exprimării în societate sub pretextul luptei împotriva “rasismului” sau “sexismului”? Rămâne de văzut! Dar este limpede că lumea devine tot mai nebună.

În minunata lume a sovietelor, la începuturile bolșevismului “luminat”, era destulă o simplă mărturie din partea unui vecin sau a unui prieten pentru a ajunge în gulaguri sau în “Siberii de gheață”, sau chiar mai rău, în sistemul de abatorizare al criminalilor sadici din CEKA sau NKVD. Pas cu pas, în minunata și noua lume progresistă, acele timpuri tulburi par să revină pe nesimțite în viețile noastre la început de secol XXI!


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]