Ura lui Mîndruță pentru biserici taxată public: „Lucian Mîndruță ar putea să primească și un spor pentru grad de handicap”

Ura irațională a lui Lucian Mîndruță pentru valorile identitare și spirituale românești, mergând uneori până la paroxism, amintind de vremurile când bezbojnicii partidului unic comandau buldozerelor să dărâme biserici și mănăstiri, este în cele din urmă taxată dur pe rețelele sociale de către internauți.

„Lucian Mîndruță o dă de gard! S-a făcut de râs în ultimul hal!Lucian Mândruță a făcut o gafă uriașă pe conturile lui de pe rețelele sociale, crezând că, dacă va ataca Biserica, va fi mai popular în rândul internauților. Fostul prezentator tv a publicat o poză cu biserica de la Spitalul Fundeni, însoțită de un text uluitor. Acesta a publicat o poză cu Biserica de la Fundeni, pe care a intitulat-o „un tomograf de lemn” și că așezământul însumează, de fapt, trei biserici!”, scrie evz.ro

Pentru cei care sunt obișnuiți cu aberațiile și propaganda anticreștină și antiromânească a lui Lucian Mîndruță, această postare n-a fost deloc o surpriză.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Surpriza constă însă în faptul că fostul prezentator este în stare mai nou să încerce manipularea opiniei publice prin postarea unor informații care pot fi foarte ușor demontate.

Până și prezentatorii emisiunii „Bună, România!”, de la B1 TV, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, au reacționat dur față de postarea lui Lucian Mîndruță.

Lucian Mindruță ar putea să primească și un spor pentru grad de handicap. În poză și în incinta spitalului e o singură biserică. Nu sunt trei. „, spus Radu Buzăianu potrivit evz.ro

Spiritul bezbojnic, neobolșevic, al lui Lucian Mîndruță, îl face pe acesta să mintă cu nerușinare, doar pentru a-și atinge scopul său ocult de a ataca Biserica. Spre deosebire de alte cazuri, acum postarea fostului prezentator TV a fost „răsplătită” din plin cu o serie de „amabilități” din partea comentatorilor:

” Mare Dislike,domnule Mândrie! Vorbești ca sa te afli in treeaba ! Sper sa nu ajungi niciodată la Fundeni ca sa vezi ca sint cu aceste biserici !

Sau dacă vrei sa afli ce sunt cu ele, stai pe acolo o saptamana! Și ai sa vezi care e rolul lor!”, a scris pe facebook Cristache Florina

„PS. Cum nu o duci rău cu banii, donează tu pentru aparatură; măcar pt o clanţă, ceva, un şerveţel. Laşi o urmă mai plăcut mirositoare. „, a scris pe facebook Paul Ghiţiu

” Este o singura biserica, domnule, in care multi pacienti si apartinatori isi gadesc alinarea. Am trimis zilnic rugaciuni acolo, o perioada lunga, timp in care tata a trecut printr-un transplant cu bine. Daca nu ai fost personal acolo, daca nu ai ideea despre ce vorbesti, mai bine taci! Sau casca ochii inainte sa pui mana sa scrii. ” , a scris pe facebook Maura Serafim

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info