În timp ce DNA vâna caltaboș și struți, PDL-ul călărea pe multiple conflicte de interese și corupție nesfârșită?

Un ONG din reteaua sorosista rupe lantul de iubire cu Kovesi: s-a incalcat Constituţia României
Un ONG din reteaua sorosista rupe lantul de iubire cu Kovesi: s-a incalcat Constituţia României

S-a uitat atât de repede despre cum a fost jefuită țara de către pedeliștii proaspăt vopsiți în peneliști și cocoțați samavolnic iar la cârma României, încât credem că este nevoie să reamintim puțin despre isprăvile acestor hoarde care au lăsat cumplite cicatrici pe trupul societății românești.

“Să trăiți bine! Băsista Cristina Trăilă trăia bine cu banii căpușați de la buget! Pedelista penelistă Cristina Trăilă avea ca soț pe avocatul Doru Trăilă.
Cristina Trăilă era şefă la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP). Cristina Trăilă era, concomitent, și membră în Consiliul de Administrație al Poştei Române.
ANRMAP, cu şefă Cristina Trăilă, controla achizițiile Poştei Române, cu Cristina Trăilă în Consiliul de Administrație.”, scrie justitiarul.ro

Deci, din calitate de șefă la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP) și în același timp membră în Consiliul de Administrație al Poştei Române, Cristina Trăilă controla achizițiile Poştei Române, care ce să vezi, achiziționa servicii de consultanță juridică de la firma unui alt pedelist, firma de avocatură a lui Valeriu Stoica.

Acum vine partea și mai interesantă: firma de avocatură a lui Valeriu Stoica îl avea ca asociat pe Doru Trăilă, soțul Cristinei Trăilă, iar Cristina Trăilă era și consiliera lui Valeriu Stoica!!! Măi să fie! Mama lui de caltaboș, de struți, de capre, de rochii și de DNA, ANI și alte căcături din astea vânturate prostimii ca fiind etaloane ale anticorupției!

Consiliera vicepreşedintelui PDL Valeriu Stoica, Cristina Trăilă, a fost numită la şefia Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP), cu rang de secretar de stat, instituția aflându-se în subordinea Guvernului.“, scria la 27 ianuarie 2009 Mediafax

apiland.ro

Să recapitulăm: Cristina Trăilă, consiliera care făcea uneori și pe șoferul PDL-istului Valeriu Stoica, membră în Consiliul de Administrație al Poştei Române, soția lui Doru Trăilă, asociat la firma de avocatură a lui Valeriu Stoica, șefa unei instituții care controla achizițiile Poştei Române (ANRMAP), pe vremea când Poșta Română achiziționa servicii de consultanță juridică de la firma de avocatură a lui Valeriu Stoica. Ați reușit să urmăriți tot?

Foto: captură Facebook / Mircea Teodorescu
Foto: captură Facebook / Mircea Teodorescu

Și colac peste pupăză, ce să mai vezi, premierul Orban, cel care declarase la un moment dat că nu a luat niciun ban de la stat și nici ajutor de șomaj, a confirmat că a fost angajatul firmei de avocatură a lui Doru Trăilă. Ce familie mare și fericită mai este acum și la liberalii aceștia pe stil nou!

“Premierul desemnat Ludovic Orban, a confirmat, vineri, că este angajat la firma de avocatură a lui Doru Trăilă, avocatul fostei şefe DIICOT Alina Bica și fostul soț al deputatei PNL Cristina Trăilă.„Cred că salariul este confidențial. Un salariu decent și rezonabil. Oricum, de luni nu o să mai fiu angajat la această firmă privată (…) Întotdeauna, banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private”, a zis Orban.”, scrie ecopolitic.ro

În timp ce ANI și DNA purtau ochelari de cal, văzând doar caltaboși, struți, capre și rochii date cadou, străduindu-se din răsputeri să nu vadă nici cum PDL-iștii impuneau “comisioane” de 10% fie pentru orice contract câștigat cu statul, fie drept taxe de protecție de la patronii mai slabi de înger, mafia portocalie construia timp de un deceniu un adevărat stat mafiot.

Rezultatele de azi, cu niște cazuri înfiorătoare precum cele de la Caracal și Ţăndărei, sunt cauzate tocmai de activitatea instituțională de tip mafiot inițiată odată cu instalarea băsismului în România. Pe băsism s-a construit toată această mafie înfiorătoare, cu generali care în loc să protejeze țara, au ajuns liderii unor rețele care ne trafichează copiii, se implică în jocuri politice și economice la un nivel care afectează siguranța statului, sau sunt tributari unor interese total străine de interesele poporului român.


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]