Beatrice Tudor: Atât de conservatori sunt liberalii, încât vor să ne întoarcă la căruţă, doar din ură împotriva PSD

Deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor, a declarat joi, 23 ianuarie, că liberalii sunt dispuşi să întoarcă România în urmă cu cel puţin 100 de ani, la transportul cu căruţa, prin desfiinţarea proiectelor PSD de infrastructură în Parteneriat Public Privat.

“Am văzut zilele trecute poate cea mai aberantă declaraţie politică a unui ministru din ultimii ani, venită tocmai din partea ministrului PNL al Transporturilor, Lucian Bode. În ura sa împotriva PSD, din dorinţa de a arunca în aer orice proiect al PSD, cel al autostrăzii Comarnic-Braşov, care trebuia organizat în regim de Parteneriat Public Privat, Ministrul Transporturilor anunţă un drum forestier care, în mintea sa, poate fi folosit pentru eliberarea traficului. Deci, sute de mii de români pierd zile întregi în trafic pe Valea Prahovei în ambuteiaje, iar PNL vrea să-i trimită, la propriu, pe coclauri, pe drumuri forestiere, unde maşinile să rămână blocate şi unde, Doamne fereşte, accidentele vor fi mai grave, iar timpul de intervenţie mai ridicat, pentru că accesibilitatea este mai redusă. Halal viziune pentru dezvoltarea României”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD a mai afirmat că, în paralel cu aceste declaraţii iresponsabile, care trădează o viziune înapoiată şi incompetentă pentru nevoile actuale şi viitoare ale României, cel mai îngrijorător aspect este abandonul sau anularea finanţării marilor proiecte de infrastructură.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Ura liberală anti-PSD merge atât de departe încât se abandonează sau se taie finanţarea marilor proiecte de infrastructură, adică toate acele proiecte pe care PSD le generase pentru a contribui la dezvoltarea economiei româneşti. Acum, PNL taie proiectele, aruncă economia în aer şi apoi ridică din umeri că nu are bani pentru a mări veniturile românilor”, a mai afirmat Beatrice Tudor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Guvernarea PNL, pentru români ciumă, pentru bănci și multinaționale mumă?

vin ian. 24 , 2020
Tot mai mulți politicieni de toate culorile politice, dar și jurnaliști, analiști politici sau vectori de opinie, atrag atenția asupra modificărilor antinaționale ale OUG114/2018, pregătite cu rea intenție de liberali, total împotriva intereselor poporului român. Social democrata Cristina Elena Dinu enumeră și ea câte au de pierdut românii prin “modificarea […]

Poate vă place și:

libris.ro