Un deputat PSD este îngrijorat cu privire la mesajele şi îndemnurile la ură şi violenţă din spațiul public

Un deputat PSD este îngrijorat cu privire la mesajele şi îndemnurile la ură şi violenţă din spațiul public

”Spirala urii prinde viteză. Violenţa verbală duce la violenţă fizică, iar acest lucru trebuie evitat cu orice preţ”, scrie deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor

Deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor, declară că a luat act cu îngrijorare şi regret despre unele mesaje publice din ultimele 48 de ore, vehiculate în special pe reţelele de socializare, în care “activişti civici îndeamnă la violenţă şi accentuează o spirală a urii în societatea românească”. Beatrice Tudor mai arată că s-au depăşit limitele şi în ceea ce priveşte injuriile şi exprimările cu privire la familia unor miniştri ai PSD şi evenimentele tragice care îi privesc pe aceştia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Am luat act cu profundă îngrijorare şi cu mare regret de anumite mesaje vehiculate pe reţelele sociale în ultimele zile, de către unii activişti civici şi persoane care se pretind lideri ai protestelor. Discursul, mesajele şi îndemnurile la ură şi violenţă ale acestora nu fac altceva decât să accentueze o spirală a urii în societatea românească. Totodată, constat că această spirală a urii se accentuează, iar violenţa verbală conduce la violenţă fizică – şi acest lucru trebuie evitat cu orice preţ”, declară Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de Bucureşti mai arată că în urmă cu o săptămână un deputat a fost agresat fizic, iar zilele acestea un ministru PSD este luat la ţinţă pe reţelele sociale, într-un context tragic.

“Săptămâna trecută un deputat a fost agresat fizic în spaţiul public, iar acum vedem cum un ministru PSD este pur şi simplu linşat pe reţelele sociale şi atacat într-un context personal delicat, care nu are nimic de-a face cu politica şi care, creştineşte, obligă orice persoană la decenţă şi reţinere de la a face comentarii publice. Cred că lucrurile degenerează şi fac un apel către toţi cetăţenii, indiferent de opiniile şi opţiunile lor politice, să manifeste decenţă, mai ales în ceea ce priveşte problemele personale ale oricărui om politic. Politica este politică şi critica politică este liberă, neîngrădită şi garantată de Constituţie, dar viaţa privată şi familia sunt totuşi zone care trebuie să primească un minimum de respect”, mai declară deputatul PSD de Bucureşti.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La 4 iulie 1876 s-a creat, la București, "Societatea națională de Cruce Roșie a României"

mie iul. 4 , 2018
La 4 iulie 1876 s-a creat, la București, “Societatea națională de Cruce Roșie a României” La 23 august în același an, societatea a fost recunoscută de Comitetul Internațional al Crucii Roșii de la Geneva. Organizația este una umanitară, neguvernamentală, bazată pe voluntariat, care oferă asistență de urgență, în caz de dezastre, precum și educație […]

Poate vă place și:

libris.ro