Mălin Bot a pierdut procesul cu …

Recursul lui Mălin B…

Rareș Bogdan, propulsat în capul…

După reacțiile vehem…

Aurelian Pavelescu: "Comisia nu …

După ce pe numele pr…

Lucian Mîndruță: cronicarii medi…

În urmă cu câțiva an…

Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

Dan Andronic: "LĂSAȚI-O pe Koves…

"Laura Codruța Koves…

Cine ne tot cer cedarea suverani…

"Șef al contraspiona…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un deputat PSD este îngrijorat cu privire la mesajele şi îndemnurile la ură şi violenţă din spațiul public

Print Friendly, PDF & Email

Un deputat PSD este îngrijorat cu privire la mesajele şi îndemnurile la ură şi violenţă din spațiul public

”Spirala urii prinde viteză. Violenţa verbală duce la violenţă fizică, iar acest lucru trebuie evitat cu orice preţ”, scrie deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor

Deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor, declară că a luat act cu îngrijorare şi regret despre unele mesaje publice din ultimele 48 de ore, vehiculate în special pe reţelele de socializare, în care “activişti civici îndeamnă la violenţă şi accentuează o spirală a urii în societatea românească”. Beatrice Tudor mai arată că s-au depăşit limitele şi în ceea ce priveşte injuriile şi exprimările cu privire la familia unor miniştri ai PSD şi evenimentele tragice care îi privesc pe aceştia.

“Am luat act cu profundă îngrijorare şi cu mare regret de anumite mesaje vehiculate pe reţelele sociale în ultimele zile, de către unii activişti civici şi persoane care se pretind lideri ai protestelor. Discursul, mesajele şi îndemnurile la ură şi violenţă ale acestora nu fac altceva decât să accentueze o spirală a urii în societatea românească. Totodată, constat că această spirală a urii se accentuează, iar violenţa verbală conduce la violenţă fizică – şi acest lucru trebuie evitat cu orice preţ”, declară Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de Bucureşti mai arată că în urmă cu o săptămână un deputat a fost agresat fizic, iar zilele acestea un ministru PSD este luat la ţinţă pe reţelele sociale, într-un context tragic.

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc

“Săptămâna trecută un deputat a fost agresat fizic în spaţiul public, iar acum vedem cum un ministru PSD este pur şi simplu linşat pe reţelele sociale şi atacat într-un context personal delicat, care nu are nimic de-a face cu politica şi care, creştineşte, obligă orice persoană la decenţă şi reţinere de la a face comentarii publice. Cred că lucrurile degenerează şi fac un apel către toţi cetăţenii, indiferent de opiniile şi opţiunile lor politice, să manifeste decenţă, mai ales în ceea ce priveşte problemele personale ale oricărui om politic. Politica este politică şi critica politică este liberă, neîngrădită şi garantată de Constituţie, dar viaţa privată şi familia sunt totuşi zone care trebuie să primească un minimum de respect”, mai declară deputatul PSD de Bucureşti.

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Saptamana aceasta celebram femeia

teamdeals.ro

Inline
Inline