RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Pentru Victorie si Glorie! Fiți Suporterii Bobocilor Tricolori din Satu Mare!

“Pentru Victorie si Glorie!
Fiți Suporterii Bobocilor Tricolori din Satu Mare!
Încurajăm copiii din Ardeal să facă sport în culorile Naționalei! Dați-ne o mâna de ajutor!

Gruparea Grai Străbun, condusă de Ovidiu Iulian si Calea Neamului Filiala Satu-Mare dăruiesc echipament sportiv (treninguri complete) în culorile Naționalei de Fotbal a României, elevilor români ai Scolii Gimnaziale Octavian Goga din Satu Mare.

Pentru Victorie si Glorie: Ovidiu, Andrei si Adrian din Gruparea ,,Grai Străbun” sunt primii Suporteri ai Bobocilor Tricolori din Satu-Mare! Dăruim copiilor din Ardeal treninguri de antrenament de la Magazinul oficial al Federației Române de Fotbal.

Valea Uzului, 25 octombrie 2019
Valea Uzului, 25 octombrie 2019

Cei trei au trimis în contul Asociației Calea Neamului ,
BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adauga la cont SWIFT BRDEROBU si adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211. Brașov) primii bani necesari achizitionarii echipamentului sportiv pentru 50 de elevi ai Scolii Gimnaziale Octavian Goga din Satu Mare.

Este o întreagă poveste cu cei de la ,,Grai Străbun”. O după-amiază întreagă m-am tot chinuit să-i conving că gestul lor trebuie mentionat, mai ales că inițiativa acțiunii ca tinerii români de pe Granița de Vest să facă sport în culorile Naționalei, le apartine; că nu vor să fie lăudați, că trebuie să rămână modesti si tot felul de lucruri din astea.

Corect! Nu-i laud, ”doar” îi stimez, respect. Consider că este nevoie de exemple concrete de tineri care se implică în acțiuni, de oameni care se zbat si isi sacrifică timp si mijloace materiale pentru o cauză, pentru ca țara aceasta să mai aibă o speranță, pentru ca dincolo de tot vacarmul politicianist să mai auzim si glasurile românilor.

Băieții acestia despre care vorbesc au fost cu noi umăr la umăr la Odorheiu-Secuiesc, Vârghis, Valea Uzului, la Bucuresti pentru cauza românilor din Covasna, Harghita si Mureș. Au fost prezenți cu ajutorul ori de câte ori eram disperat că nu o mai pot scoate la capat cu îndeplinirea multor acțiuni.

Nu-i laud, dar îi trec acolo pe un pomelnic si mă rog cât pot pentru sănătatea si fericirea lor. Despre asta e vorba. Dorim prin această campanie o Românie sănătoasă, copii sănătosi, cu poftă de viață, care să se miste, alerge, să joace fotbal, să facă orice sport în culorile ce țin de Steagul Tricolor.

Echipamentele vor fi cumpărate de la Federația Română de Fotbal, fiind de o calitate foarte bună si la un pret de discount (135 lei pentru cei mici si 270 lei pentru cei mari) si vor ajunge la 50 de copii. Încercăm deasemenea pe 31 martie când joacă Naționala de tineret la Craiova să-i ducem la meci, să simtă pe stadion cum bate Inima Românească pentru Victorie si Glorie!

Fondurile le strângem în contul Asociației Calea Neamului,
BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adauga la cont SWIFT BRDEROBU si adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211. Brașov).

libris.ro

Avem nevoie de copii dezghețați, sănătoși, care să mai lase tableta sau telefonul (măcar din când în când), să stie să dea cu piciorul intr-o minge, să joace tenis, baschet, volei, să alerge, să facă sport, într-un cuvânt. Dacă fac mișcare si în culorile Naționalei, cu atât mai bine.
Haideți să-i susținem!
Hai Româniaaaaaaa!!!!!!!”

Autor: Mihai TîrnoveanuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info