RSS

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

Eliberați statuia lui Mihai Emin…

Eliberați statuia l…

Posibilă problemă de securitate …

Problemă semnalată d…

Colindul lui Mihai Căldăraru O, …

Lecție de bunătate di…

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Neobolșevicul Baconschi ne scuipă în ochi din Dileala … pardon… Dilema veche: vrea sancționarea discursului “etnocratic, folcloric”

Print Friendly, PDF & Email

Așa cum noi mai remarcasem adeseori și în trecut, de sub snobismul culturnic (n.r. care uneori dă chiar într-o evidentă propagandă politrucă) al celor care dau cu pixul pe la “Dileala veche” (publicație pe aceeași linie “progresistă” cu mai toate fițuicile și tocătoarele de hârtie ale GDS-ului), răsare de multe ori grobianismul antiromânesc.

Ghici cine s-a trezit mai nou că vrea sancționarea discursului „etnocratic, folcloric”, distribuit prin „mediile ortodoxe radicalizate”? Minuuuuuneaaa de la Paris, cel care s-a dat peste cap ca Greuceanu, și s-a transformat într-un adevărat aspirator de voturi pentru Băsescu, cu mii de voturi pe secundă, respectiv culturnicul Teodor Baconschi!

După Alexandru Florian care debita imensa imbecilitate cu “Orice român care se îmbracă în port național fără să fie țăran este fascist, legionar” , acum vine și Baconschi cu un text vomitiv la adresa “discursului folcloric”, la adresa românilor care promovează reperele identitare românești.

Citește și: Klaus Iohannis are guvernul lui: țuțerii sorosiști din presă au primit porcoaie de bani de la Ministerul Culturii!

Klaus Iohannis are guvernul lui: țuțerii sorosiști din presă au primit porcoaie de bani de la Ministerul Culturii!
Klaus Iohannis are guvernul lui: țuțerii sorosiști din presă au primit porcoaie de bani de la Ministerul Culturii!

Citește și: Teodor Baconschi, “minunea” de la Paris, sare în apărarea trădătorului Lucian Boia

“Teologul și diplomatul Teodor Baconschi continuă războiul cu spectacolul lui Tudor Gheorghe, „Degeaba 30”, de data aceasta în paginile revistei Dilema veche. Teodor Baconschi vrea sancționarea legală a discursului „etnocratic, folcloric, ruralist”, distribuit inclusiv prin „mediile ortodoxe radicalizate”. Pentru acest teolog, orice formă de naționalism este comunism”, scrie activenews.ro

Ideologia sovietică, progresiștii secolului trecut, Foto: Facebook /  Conservator 24
Ideologia sovietică, progresiștii secolului trecut, Foto: Facebook / Conservator 24

Concluzia? Așa cum îi stă bine libertății de exprimare într-o “democrație progresistă” visată de bunicii și părinții progresiști ai lui Baconschi, Patapievici, Tismăneanu, Andreea Esca, Silviu Brucan, Zoe Petre & comp., din Dilema Veche ni se scuipă coji de semințe în cap, pe o voce iritată de “mediile ortodoxe radicalizate”, de un “discurs etnocratic, folcloric”, considerate de Baconschi junior a constitui un “cocteil toxic, cu asezonări „daciste“”!?

Citește și: Mihai Șomănescu, redactorul șef  al publicației activenews.ro, reacționează la un articol din Dilema Veche, simțindu-se direct vizat de “epistola” lui Andrei Pleșu

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version