Revoltător! Veteranii de pe Nistru care au protestat împotriva lui Dodon, amenințați cu până la 8 ani de închisoare!

Print Friendly, PDF & Email

Dictatura antiromânească de la Chișinău vrea să impună un totalitarism sălbătic, pe model sovietic, în Republica Moldova. Pentru a înspăimânta populația din Basarabia, slugile lui Dodon vor să de un exemplu înfricoșător prin pedepsirea drastică a veteranilor care au participat la protestele antiguvernamentale de pe 2 martie, și împotriva lui Igor Dodon.

Potrivit portalului anticoruptie.md, consecințele protestului veteranilor Războiului de pe Nistru de la Guvern se vor concretiza printr-un dosar penal “pentru dezordini în masă”. Astfel, participanții la aceste proteste ar putea primi între 4 și 8 ani de închisoare:

“Articolul 285 din Codul Penal prevede o pedeapsă de la 4 la 8 ani de închisoare pentru organizarea sau conducerea unei acțiuni de dezordine în masă, însoţită de aplicarea violenţei, și de la 3 la 7 ani pentru participarea la astfel de manifestații. “


Citește și: (VIDEO) Români adevărați, plăieși de-ai lui Ștefan cel Mare! Veteranii de pe Nistru cu buzduganul la Guvern


(VIDEO) Români adevărați, plăieși de-ai lui Ștefan cel Mare! Veteranii de pe Nistru cu buzduganul la Guvern, Foto: Zdg / realitatea.md
Veteranii de pe Nistru cu buzduganul la Guvern, Foto: Zdg / realitatea.md

 Bărbatul care a spart cu buzduganul sticla de la ușa Guvernului, Vasile Sinigur, a declarat pentru anticoruptie.md că “nu cunoaște despre dosar și nici nu a fost citat de forțele de ordine”:

“Dodon și ceilalți din anturajul său încalcă Constituția și trebuie să răspundă penal, dar nu veteranii neglijați ani la rând”, a declarat Sinigur.

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


Switch to mobile version