Virusul panicii ne bagă în faliment moral și economic iar bolșevicii cu noul virus stau să numere creștinii la intrarea în biserici: mai mult de 100 nu au voie

Print Friendly, PDF & Email

Nu-mi este teamă!
Virusul panicii ne bagă în faliment moral și economic iar bolșevicii cu noul virus stau să numere creștinii la intrarea în biserici: mai mult de 100 nu au voie.

Raed Arafat face legea în România, bine am mai ajuns. Nu se mai îmbrățișează frate cu frate, nu-si mai dau mâna oamenii iar unii aleargă cu trotinetele și măștile pe față spre supermarketuri să-si faca provizii.

Din nou românii din țară se invrajbesc cu cei din diaspora din nou faliile urii sapă adânc în acest popor debusolat de televiziuni, principalele canale ale falimentului nostru de 30 de ani încoace.

Se experimentează reeducarea prin frică care ne face să acceptăm o nouă formă de totalitarism. Depinde de noi cum vom trece acest examen, care va fi reacția noastră la acest experiment.

Una este sa iei măsuri firești pentru stoparea răspândirii acestui virus, comparabil cu cel al gripei obișnuite, alta este sa blochezi o țară întreagă și așa șubrezita de o clasă politică care nu stie sa faca politica națională.

Oameni buni, opriți postul de știri, cel mai periculos virus inventat pentru declanșarea crizelor și manipularea popoarelor.

Eu unul, voi da mâna și mă voi îmbrățișa cu oricare român care alege să fie liber si-l voi lua cu mine la Biserica să sărutăm împreună aceași Icoană.

Îndrăzniti, lanțurile fricii vor cădea rupte la picioarele voastre. Se apropie Sfintele Sărbători ale Paștelui, nu uitați, acum 2000 de ani Hristos a Înviat daruindu-ne BIRUINȚA!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș


Switch to mobile version