Site icon

L-a prins presa cu minciuna pe un senator UDMR, care a încercat să scape de amendă sub pretextul că are coronavirus?

Potrivit stiripesurse.ro, “senatorul UDMR Tanczos Barna a fost prins de polițiști, circulând cu viteză, în localitatea Olteni din Covasna. Ca să scape basma curată, parlamentarul i-a mințit pe agenți că are coronavirus și că se duce la spital”.

“SCENE INCREDIBILE cu un senator: Prins cu viteză, i-a mințit pe polițiști că are CORONAVIRUS / Tanczos Barna: Am plătit amenda, n-am păcălit pe nimeni”, a scris stiripesurse.ro

După apariția în presă a știrii potrivit căreia senatorul UDMR Tanczos Barna a mințit că are coronavirus după ce a fost prins de polițiști circulând cu viteză, acesta a confirmat pentru Digi 24 faptul că a fost într-adevăr oprit și sancționat de către polițiști, dar infirmă faptul că ar fi încercat să-i păcălească.

Senatorul UDMR susține că le-a transmis polițiștilor că voia să ajungă mai repede la București pentru a face testul pentru coronavirus, asta după ce constatase că în urmă cu doar o zi unul dintre colegii săi senatori fusese depistat pozitiv. Tanczos Barna a mai adăugat că el și-a plătit amenda și nu înțelege de ce s-a ajuns în presă să se spună că i-a mințit pe polițiști.

Potrivit stiripesurse.ro, incidentul respectiv a avut loc sâmbătă, atunci când un echipaj de poliție a oprit pe DN 12 autoturismul care depășise viteza legală. La încercarea de legitimare a șoferului, acesta a coborât geamul și a spus că merge la București “deoarece a fost chemat, fiind pozitiv la COVID 19”.

Exit mobile version