Categories: UDMR

L-a prins presa cu minciuna pe un senator UDMR, care a încercat să scape de amendă sub pretextul că are coronavirus?

Potrivit stiripesurse.ro, „senatorul UDMR Tanczos Barna a fost prins de polițiști, circulând cu viteză, în localitatea Olteni din Covasna. Ca să scape basma curată, parlamentarul i-a mințit pe agenți că are coronavirus și că se duce la spital”.

„SCENE INCREDIBILE cu un senator: Prins cu viteză, i-a mințit pe polițiști că are CORONAVIRUS / Tanczos Barna: Am plătit amenda, n-am păcălit pe nimeni”, a scris stiripesurse.ro

După apariția în presă a știrii potrivit căreia senatorul UDMR Tanczos Barna a mințit că are coronavirus după ce a fost prins de polițiști circulând cu viteză, acesta a confirmat pentru Digi 24 faptul că a fost într-adevăr oprit și sancționat de către polițiști, dar infirmă faptul că ar fi încercat să-i păcălească.

Senatorul UDMR susține că le-a transmis polițiștilor că voia să ajungă mai repede la București pentru a face testul pentru coronavirus, asta după ce constatase că în urmă cu doar o zi unul dintre colegii săi senatori fusese depistat pozitiv. Tanczos Barna a mai adăugat că el și-a plătit amenda și nu înțelege de ce s-a ajuns în presă să se spună că i-a mințit pe polițiști.

Potrivit stiripesurse.ro, incidentul respectiv a avut loc sâmbătă, atunci când un echipaj de poliție a oprit pe DN 12 autoturismul care depășise viteza legală. La încercarea de legitimare a șoferului, acesta a coborât geamul și a spus că merge la București „deoarece a fost chemat, fiind pozitiv la COVID 19”.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

4 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

10 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

11 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

19 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago