PSD acuză: “Operaţiunea Sparanghelul a avut loc în mod evident cu complicitatea instituţiilor statului”

Situaţiile reprobabile petrecute zilele trecute în parcările aeroporturilor din Cluj Napoca şi Iaşi sunt desprinse parcă din filme cu proşti şi demonstrează, pe de o parte, lipsa de autoritate a instituţiilor statului, şi, pe de altă parte, faptul că preşedintele şi guvernul continuă să menţină România la nivelul unor ţări de mâna a doua în Europa.

Sunt profund mâhnită de lipsa de reacţie a autorităţilor române faţă de incidentele de pe Aeroporturile din Cluj Napoca şi Iaşi! Mii de oameni au stat acolo ore întregi, exact ca oile, în plină stare de urgenţă naţională şi împotriva măsurilor de distanţare socială şi recomandărilor făcute pentru a fi respectate de către toată lumea.

Nu contest dreptul la muncă a fiecărui cetăţean al acestei ţări, este unul consacrat pe plan mondial. Sunt revoltată însă de modul în care acei cetăţeni au fost lăsaţi într-o mare dezordine în parcările aeroporturilor, practic stând ore bune unul lângă celălalt, fără ca nimeni să ia vreo măsură şi fără ca instituţiile abilitate ale statului să intervină!

Trădătorii României de pe vremuri trădau pt Afacerea Škoda, iar ăștia actuali pentru Afacerea Sparanghelul? Găinari!
Trădătorii României de pe vremuri trădau pt Afacerea Škoda, iar ăștia actuali pentru Afacerea Sparanghelul? Găinari!

Nu am auzit pe nimeni de la Guvern sau Cotroceni să ne spună că a încetat starea de urgenţă şi că ne putem buluci în voie, pe unde avem chef!La muncă, spre Germania şi spre alte ţări, au plecat şi foarte mulţi cetăţeni din judeţul Suceava, şi de la Cluj, dar şi de pe Aeroportul din Iaşi.

Cine ne poate garanta că unii dintre ei nu erau infectaţi cu noul coronavirus? Nimeni.Ideea este că autorităţile statului nu au intervenit!

apiland.ro

 Nu ştim de ce, dar este clar că toată această situaţie a fost cusută cu aţă albă!Pe de o parte, preşedintele şi guvernul mor de grija noastră de a nu ieşi din case şi majorează amenzile pentru cei care ies, iar pe de altă parte sunt complici la evenimentele de la Cluj, Iaşi şi la altele asemănătoare!

Este total incorect şi condamnabil. După cum se poate face o paralelă şi cu zăvorârea bisericilor în noaptea de Înviere!…Cred, în concluzie, că preşedintele şi „guvernul meu” sunt departe de a ne reprezenta aşa cum îşi doresc românii, atât pe plan intern, cât şi internaţional.

„Operaţiunea Sparanghelul” a fost săvârşită în mod evident cu complicitatea instituţiilor statului, altfel nu se poate explica această letargie de non-acţiune, într-o perioadă în care Ordonanţele Militare emise până acum prevăd inclusiv participările armatei la acţiunile de ordine publică şi protejarea populaţiei.”, se arată în declarația de presă a deputatului Cristina-Elena Dinu


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]