libris.ro

Rar s-a mai văzut guvern atât de tolomac: li se dă voie pescarilor să pescuiască în plină prohibiţie!?

Interzicerea exporturilor produselor alimentare de bază, praf aruncat de guvern în ochii românilor„, scrie deputatul Cristina-Elena Dinu


Guvernul continuă să adopte decizii contradictorii şi de neaplicat pentru români, printr-o serie de măsuri conţinute în documentele oficiale emise în ultima perioadă.

Spre exemplu, în Ordonanţa Militară nr. 8 se stipulează că pescarii primesc liber la circulaţie în perioada prohibiţiei! Este culmea cum Guvernul PNL dă voie pescarilor să pescuiască în plină prohibiţie, care tocmai a început de pe data de 4 aprilie!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Prin acelaşi act normativ, se interzice exportul, dar nu şi vânzarea alimentelor de bază pe teritoriul Uniunii Europene, deoarece comerţul intracomunitar nu este considerat a fi export!

Pe înţelesul tuturor, produsele alimentare de bază pot pleca din România în ţări din Uniunea Europeană absolut fără nicio problemă şi fără nicio restricţie, fapt care poate aduce atingere asigurării hranei necesare în perioada următoare, când cu siguranţă ne vom confrunta cu o criză alimentară.

Întrebarea pe care trebuie să o formuleze orice român la adresa „guvernului meu” este cum se poate asigura protecţia siguranţei alimentare a ţării, în condiţiile în care nu este nicio problemă să foloseşti metoda comerţului intracomunitar!

În aceste condiţii, interzicerea exporturilor de cereale, făină, zahăr, ulei şi alte alimente de bază este o măsură lovită practic de nulitate, cât timp nu există nicio procedură pentru ca oricine să poată face dovada consumului intern propriu sau comunitar.

Aştept în continuare de la guvernanţi mult mai multă predictibilitate şi seriozitate în emiterea unor acte normative, deoarece românii nu sunt cobai pe care să se facă zilnici experienţe în numele stării de urgenţă!”, se arată în declarația de presă a deputatului Cristina-Elena Dinu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info