Dreptate pentru bătrânii României

George Simion: Românii trebuie să fie principalii beneficiari ai resurselor naturale de care care dispune România
George Simion: Românii trebuie să fie principalii beneficiari ai resurselor naturale de care care dispune România
Print Friendly, PDF & Email

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) solicită autorităților centrale să înceteze batjocura la adresa persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani din România. Formațiunea politică cere modificarea prevederii Ordonanței militare nr. 3, care stabilește că cei de vârsta a treia au voie să iasă din casă doar între orele 11.00 și 13.00, și fixarea unui interval mai larg dedicat acestora, între 10.00 și 15.00.

Cine nu are bătrâni, să își cumpere – îndeamnă un vechi proverb românesc. Astăzi, însă, observăm că cine are bătrâni, îi amendează, îi stresează, îi îmbolnăvește. Cele două ore în care bunicilor noștri le este permis să meargă la piață, la farmacie sau să își dezmorțească oasele în jurul casei sunt insuficiente. Cozile care se formează în acest context îi supun la un risc uriaș de infectare cu coronavirus, iar deplasările cu polițiștii ca„însoțitori”, cu amenzile pregătite, le creează o stare de anxietate fără precedent. Unde sunt respectul și considerația pentru bătrânii noștri? Vrem dreptate pentru bătrânii României! Cerem guvernanților să oprească acest experiment făcut pe pielea celor care au lăsat România fără datorii”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor este cea mai recentă formațiune înscrisă în Registrul partidelor și a fost lansată formal la Alba Iulia, pe 1 decembrie. AUR susține revenirea la românism și o societate românească în care dreptatea să fie cel mai important reper.

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info