Voluntariatul și filantropia sunt pedepsite în România cu amenzi? Frăția Ortodoxă amendată pentru…

Cei de la Frăția Ortodoxă (n.r. Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință) au anunțat pe pagina lor de facebook că voluntarii Frăției Ortodoxe au fost sancționați pentru că găteau mâncare pentru săraci! Să înțelegem deci că voluntariatul și filantropia sunt pedepsite în România cu amenzi?

20 000 de lei amendă pentru BUNĂTATE! Voluntarii Frăției Ortodoxe sancționați pentru că găteau mâncare pentru săraci! AMENZI PENTRU VOLUNTARI!!!

Echipa de voluntari din județul Prahova, care de la începutul Crizei Covid, a acordat zilnic ajutor sub multiple forme, în valoare de peste 50 000 lei, în sute de cazuri de bătrâni, familii cu mulți copii, persoane izolate, carantinate, imobilizate la pat, săraci și orfani. Echipă care a oferit echipamente medicale pentru spitalele din Prahova și Brașov, cu activitatea aprobată prin protocol semnat cu Consiliul județean Prahova, a fost sancționată de câțiva membri ai Poliției locale Paulești și ai secției 3 Ploiești.
Deși voluntarii au prezentat adeverințele și ecusoanele și au declarat scopul activității lor, reaua intenție a polițiștilor a fost peste limitele bunului simț!

Trebuiau să-și facă PLANUL! Știm cu toții că în cazul adunărilor de interlopi, poliția nu sancționează decât două-trei persoane, și acelea cu blândețe.

Pentru noi au fost aplicate zece amenzi.
Trebuia să fim pedepsiți exemplar pentru noianul de fapte bune.Dureros este că unul dintre voluntari, o elevă cu rezultate foarte bune la învățătură, cu o bogată activitate de voluntariat, în special în meditarea orfanilor de la Valea Plopului, a fost tratată cu aceeași duritate. Ce o fi în sufletul acestui copil minunat?!

apiland.ro

Dictatura a Învins!Banii pentru săraci vor intra la Bugetul de stat!Am plătit astăzi două dintre amenzi, urmând ca săptămâna viitoare, cu ajutorul Lui Dumnezeu să le achităm pe toate.

Doamne, în ce situație a ajuns țara mea iubită?! Doamne miluiește neamul nostru românesc!”, au scris pe facebook cei de la Frăția Ortodoxă


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]