Voluntariatul și filantropia sunt pedepsite în România cu amenzi? Frăția Ortodoxă amendată pentru…

Cei de la Frăția Ortodoxă (n.r. Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință) au anunțat pe pagina lor de facebook că voluntarii Frăției Ortodoxe au fost sancționați pentru că găteau mâncare pentru săraci! Să înțelegem deci că voluntariatul și filantropia sunt pedepsite în România cu amenzi?

20 000 de lei amendă pentru BUNĂTATE! Voluntarii Frăției Ortodoxe sancționați pentru că găteau mâncare pentru săraci! AMENZI PENTRU VOLUNTARI!!!

Echipa de voluntari din județul Prahova, care de la începutul Crizei Covid, a acordat zilnic ajutor sub multiple forme, în valoare de peste 50 000 lei, în sute de cazuri de bătrâni, familii cu mulți copii, persoane izolate, carantinate, imobilizate la pat, săraci și orfani. Echipă care a oferit echipamente medicale pentru spitalele din Prahova și Brașov, cu activitatea aprobată prin protocol semnat cu Consiliul județean Prahova, a fost sancționată de câțiva membri ai Poliției locale Paulești și ai secției 3 Ploiești.
Deși voluntarii au prezentat adeverințele și ecusoanele și au declarat scopul activității lor, reaua intenție a polițiștilor a fost peste limitele bunului simț!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Trebuiau să-și facă PLANUL! Știm cu toții că în cazul adunărilor de interlopi, poliția nu sancționează decât două-trei persoane, și acelea cu blândețe.

Pentru noi au fost aplicate zece amenzi.
Trebuia să fim pedepsiți exemplar pentru noianul de fapte bune.Dureros este că unul dintre voluntari, o elevă cu rezultate foarte bune la învățătură, cu o bogată activitate de voluntariat, în special în meditarea orfanilor de la Valea Plopului, a fost tratată cu aceeași duritate. Ce o fi în sufletul acestui copil minunat?!

Dictatura a Învins!Banii pentru săraci vor intra la Bugetul de stat!Am plătit astăzi două dintre amenzi, urmând ca săptămâna viitoare, cu ajutorul Lui Dumnezeu să le achităm pe toate.

Doamne, în ce situație a ajuns țara mea iubită?! Doamne miluiește neamul nostru românesc!”, au scris pe facebook cei de la Frăția Ortodoxă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info