Nici măcar de 1 iunie USR-ista fanatică, inițiatoarea legii pentru educație sexuală în școli, nu-i lasă în pace pe copii?

Familia tradițională și creștinismul, dușmanii de moarte ai USR, Foto: cdep.ro
Familia tradițională și creștinismul, dușmanii de moarte ai USR, Foto: cdep.ro

În preajma zilei de 1 iunie, de Ziua Copiilor, majoritatea politicienilor din România s-au limitat la a transmite diverse mesaje de salut sau de conștientizare a importanței copilăriei și a copiilor într-o societate.

Cu un imens dezgust și totodată cu îngrijorare, am sesizat însă și un mesaj din partea USR-istei fanatice, cea care a inițiat legea care impunea educația sexuală pentru copii în școli, care nici măcar în această zi nevinovată, o zi dedicată copiilor și copilăriei, nu-i poate lăsa în pace pe copii și pomenește iar de “asigurarea dreptului la educaţie… inclusiv sexuală”.

apiland.ro

Sincer, nu știm dacă se vor concretiza cu succes acele amendamente introduse de câțiva parlamentari români, potrivit cărora va trebui acceptul scris al părinților pentru a introduce toată acestă nebunie cu “educația sexuală obligatorie” în școli.

Însă în condițiile în care se vor informa cu atenție cu privire la standardele de educație sexuală recomandate de către OMS la nivel european (vezi AICI) și vor descoperi ce presupune această așa zisă “educație sexuală”, masturbare precoce și alte năzdrăvănii încadrate până acum de legislație mai curând la corupere de minori, decât la capitolul educație, oare câți din ei vor fi destul de nebuni să dea curs fanatismului bolșevico-USR-ist?

Iată ce mesaj transmite deputata USR Cristina-Ionela Iurişniţi de 1 iunie:

1 iunie, zi de sărbătoare şi de conştientizare a nevoilor copiilor din România. De Ziua Internaţională a Copilului, preşedinta Comisiei pentru egalitatea pentru femei şi bărbaţi, deputata USR, Cristina Iurişniţi, transmite susţinerea sa pentru cei mai tineri dintre cetăţenii României.

Să nu uităm că s-a amendat, recent, în Parlament iniţiativa legislativă pentru asigurarea dreptului la educaţie pentru sănătate, inclusiv sexuală adaptată vârstei pentru toţi elevii români, iniţiativă pe care am depus-o în 2019 şi a fost promulgată în 3 aprilie 2020, devenind lege. Este un act iresponsabil al semnatarilor amendamentului şi al partidelor care l-au susţinut, întrucât vulnerabilizează suplimentar copiii lipsiţi de informaţiile necesare pentru a recunoaşte, a se proteja şi a gestiona situaţii de abuzuri sexuale, trafic de minori, violenţă şi bullying inclusiv în mediul online”, acesta este singurul lucru la care s-a putut gândi USR-ista Cristina Iurișniți de 1 Iunie, de Ziua Copiilor


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]