RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

13 iunie, Mănăstirea Petru Vodă, Pomenirea Părintelui Justin Pârvu la 7 ani de la urcarea la Ceruri

Print Friendly, PDF & Email

Pe Calea Neamului am ajuns din nou la Mormântul Părintelui pentru a ne închina și a lua puterea de a merge mai departe pe Linia Credinței și a Luptei pentru Identitatea Națională.

Într-o lume ce vrea să-și ucidă reperele fundamentale pentru a se arunca in haosul ateist, în care trădarea și fariseismul sunt la tot pasul si chiar așezate la loc de cinste, tocmai din cauza dărâmării Reperelor, nevoia de a ne strânge în jurul Duhului Viu al Părintelui Justin Pârvu este din ce in ce mai acută.

Tineri, bătrâni, oameni de toate vârstele și profesiile, se adună cu miile din toată Țara lângă Reperul care este Părintele, pentru a spulbera instabilitatea si fețele schimbătoare și amagitoare ale lumii, cu Certitudinea că Cinstea, Corectitudinea, Adevărul, fără de care nici Dragoste nu poate fi, rămân pilonii Lumii reale, pe care cu adevărat se poate ridica o țară.

13 iunie, Mănăstirea Petru Vodă, Pomenirea Părintelui Justin Pârvu la 7 ani de la urcarea la Ceruri, Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Într-un cuvânt, fără curățenie sufletească, nu poti fi in lupta pentru România, ci doar într-o amăgire a acestei lupte și a oamenilor implicit. Asa văd eu mesajul pe care Părintele Justin l-a transmis.

Cu Nădejde în contra deznădejdii și cu Adevăr în contra minciunii, să ținem Steagul sus, adică să afirmăm ceea ce este de afirmat: o Credința și o Țară.

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info