RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

13 iunie, Mănăstirea Petru Vodă, Pomenirea Părintelui Justin Pârvu la 7 ani de la urcarea la Ceruri

Print Friendly, PDF & Email

Pe Calea Neamului am ajuns din nou la Mormântul Părintelui pentru a ne închina și a lua puterea de a merge mai departe pe Linia Credinței și a Luptei pentru Identitatea Națională.

Într-o lume ce vrea să-și ucidă reperele fundamentale pentru a se arunca in haosul ateist, în care trădarea și fariseismul sunt la tot pasul si chiar așezate la loc de cinste, tocmai din cauza dărâmării Reperelor, nevoia de a ne strânge în jurul Duhului Viu al Părintelui Justin Pârvu este din ce in ce mai acută.

Tineri, bătrâni, oameni de toate vârstele și profesiile, se adună cu miile din toată Țara lângă Reperul care este Părintele, pentru a spulbera instabilitatea si fețele schimbătoare și amagitoare ale lumii, cu Certitudinea că Cinstea, Corectitudinea, Adevărul, fără de care nici Dragoste nu poate fi, rămân pilonii Lumii reale, pe care cu adevărat se poate ridica o țară.

13 iunie, Mănăstirea Petru Vodă, Pomenirea Părintelui Justin Pârvu la 7 ani de la urcarea la Ceruri, Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Într-un cuvânt, fără curățenie sufletească, nu poti fi in lupta pentru România, ci doar într-o amăgire a acestei lupte și a oamenilor implicit. Asa văd eu mesajul pe care Părintele Justin l-a transmis.

Cu Nădejde în contra deznădejdii și cu Adevăr în contra minciunii, să ținem Steagul sus, adică să afirmăm ceea ce este de afirmat: o Credința și o Țară.

Autor: Mihai TîrnoveanuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info