libris.ro

Opriți negocierile cu UDMR!

Opriți negocierile cu UDMR!
Închidem paranteza (legea autonomiei ”ținutului secuiesc” si codul UDMR, respinse in cele din urmă de Parlament) si ne întoarcem înainte de paranteză: Codul Administrativ făcut de PSD si UDMR, adoptat anul trecut prin ordonață de urgentă, împotriva căruia protestăm de doi ani. Ordonanța trebuie să ajungă în Parlament pentru a fi votată sau NU. De ce se trenează această problemă?

În ”regulă”, PSD si UDMR s-au înțeles, dar PNL si celelalte partide de ce nu au voința politică REALĂ de a pica în parlament Ordonanța dată de Dăncilă? Pentru că în acel Cod PSD-UDMR sunt prevăzute si pensiile speciale pentru aparatul partidelor, primari, viceprimari, consilieri? Văd că si USR a făcut gura mică în această chestiune.

Păi domnilor politicieni, pensiile speciale contează mai mult decât faptul că prin acest cod se deschide larg ușa către autonomia teritorială visată de UDMR, împotriva căreia ziceți că sunteți??? Păi atunci îmi imaginez cum veți negocia cu UDMR folosirea limbii maghiare în administrație acolo unde procentul minorității maghiare este MAI MIC de 20%.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Zilele astea ar fi fost prilejul cel mai bun să vă aratați buna credință si REALA opoziție atât față expansiunea politicii revizioniste maghiare în România cât si față de PSD-pensii speciale. Sau aici sunteți tovarăși? Pe o pensie dați Transilvania pe mâna UDMR-5%? Nu stiam că procentul cel mai mic face legea în România…procentul mic, dar sacul de bani mare, ce-i drept!
Cine vă mai crede? Cine vă mai votează?

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș