Opriți negocierile cu UDMR!

Opriți negocierile cu UDMR!, Foto: © Glasul.info
Opriți negocierile cu UDMR!, Foto: © Glasul.info
Print Friendly, PDF & Email

Opriți negocierile cu UDMR!
Închidem paranteza (legea autonomiei ”ținutului secuiesc” si codul UDMR, respinse in cele din urmă de Parlament) si ne întoarcem înainte de paranteză: Codul Administrativ făcut de PSD si UDMR, adoptat anul trecut prin ordonață de urgentă, împotriva căruia protestăm de doi ani. Ordonanța trebuie să ajungă în Parlament pentru a fi votată sau NU. De ce se trenează această problemă?

În ”regulă”, PSD si UDMR s-au înțeles, dar PNL si celelalte partide de ce nu au voința politică REALĂ de a pica în parlament Ordonanța dată de Dăncilă? Pentru că în acel Cod PSD-UDMR sunt prevăzute si pensiile speciale pentru aparatul partidelor, primari, viceprimari, consilieri? Văd că si USR a făcut gura mică în această chestiune.

Păi domnilor politicieni, pensiile speciale contează mai mult decât faptul că prin acest cod se deschide larg ușa către autonomia teritorială visată de UDMR, împotriva căreia ziceți că sunteți??? Păi atunci îmi imaginez cum veți negocia cu UDMR folosirea limbii maghiare în administrație acolo unde procentul minorității maghiare este MAI MIC de 20%.

Zilele astea ar fi fost prilejul cel mai bun să vă aratați buna credință si REALA opoziție atât față expansiunea politicii revizioniste maghiare în România cât si față de PSD-pensii speciale. Sau aici sunteți tovarăși? Pe o pensie dați Transilvania pe mâna UDMR-5%? Nu stiam că procentul cel mai mic face legea în România…procentul mic, dar sacul de bani mare, ce-i drept!
Cine vă mai crede? Cine vă mai votează?

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Mihai Tirnoveanu
Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș