Revoltător! Mănăstirea Cozia, pe care n-au îndrăznit s-o închidă nici măcar comuniștii, închisă de Coronavirus

Asistăm la un fenomen tot mai agresiv împotriva bisericilor și mănăstirilor românești: sub diverse pretexte, sfintele lăcașuri din România au stat cu lacătul pe ele, în timp ce alt gen de activități mai laice precum jucatul la păcănele sau alte asemenea activități “recreative” nu erau considerate la fel de “periculoase” pentru cetățean precum mersul la biserică sau pelerinajele pe la mănăstiri.

De o bucată bună de timp, pe multiple canale li se inoculează românilor că tot felul de vedete din televiziune, showbiz, sport, etc s-ar fi îmbolnăvit de Coronavirus.

Printre capetele de afiș care au ținut atenția presei miluite cu zeci de milioane de euro de către guvern să facă imnuri de slavă și ode închinate Coronavirusului, s-au numărat și unele dintre așa zisele vedete de la PRO TV, despre care s-au dat atâtea alarme și zarvă în țară, de mai aveai puțin și o luai la sănătoasa imediat ce vedeai o mașină cu sigla acestui trust de presă.

Ce mai, la cum alternau în ultima vreme știrile legate de îmbolnăvirile cu Coronavirus la PRO TV, concluzia era una: focar de Guvid, de Covrig, de naiba să-i ia….

În toată istoria sa, Mănăstirea Cozia n-a fost niciodată închisă, nici măcar în perioadele de ocupație. Nici măcar comuniștii n-au îndrăznit s-o închidă. Nici măcar sub trupele de ocupație germane din 1916 această mănăstire n-a fost închisă…

Trupe germane de ocupație, 1916

Însă este închisă acum, spre deliciul presei mainstream din România care titrează că Mănăstirea Cozia a fost închisă după apariția unui caz de coronavirus la unul dintre călugări după ce acesta ce ar fi aflat din întâmplare că este infectat.

Bine, Covrigul a închis Mănăstirea Cozia, dar nu și ploșnițăria de la PRO TV, “plină ochi” de “Covrigăroși”!!??

apiland.ro

Păi, “băbăieți”, asta aduce fix ca povestea aceea cu păcănelele: proști, proști, din ce în ce tot antiromâni, și tot perseverați…


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]