Jos corupții altora, și sus corupții USR-ului? USR Rediu, un focar de corupție

Luptătorii împotriva corupției întruchipați de „oamenii noi” precum specimenele din USR-PLUS încep să-și arate mai nou și alte fețe, aruncându-și măștile încetul cu încetul, pentru a devoala o imagine cu totul nașpa despre așa zisul progresism din România.

În ultimele două săptămâni, organizația locală USR Rediu din județul Iași a fost zguduită de două scandaluri de presă, unul mai aiurea decât celălalt:

Luptătorii împotriva corupției… fură cotizațiile membrilor de partid și mobila copiilor de la școală?

Sebastian Baciu, liderul organizației locale USR Rediu, a fost acuzat de către membrii de partid, după ce aceștia au demisionat în bloc, că a „a fugit cu banii strânși din cotizații”, depunând chiar și o plângere penală pentru delapidare pe numele acestuia.

Într-o scrisoare deschisă prin intermediul căreia membrii USR își dădeau demisia, aceștia acuzau și „calitatea de amant al doamnei Chichirău” pentru Sebastian Baciu, un fel de „sarcină de partid” despre care membrii USR Rediu spuneau în scrisoarea lor deschisă că au aflat din… presa locală.

Iar cu mobila, asta e mai mult o poveste cu proști, hoți și nesimțiți… (vezi și DONAȚIILE pentru o școală din Rediu au fost DETURNATE chiar de președintele PLUS, Ciprian GROSU)

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns