Jos corupții altora, și sus corupții USR-ului? USR Rediu, un focar de corupție

Luptătorii împotriva corupției întruchipați de “oamenii noi” precum specimenele din USR-PLUS încep să-și arate mai nou și alte fețe, aruncându-și măștile încetul cu încetul, pentru a devoala o imagine cu totul nașpa despre așa zisul progresism din România.

În ultimele două săptămâni, organizația locală USR Rediu din județul Iași a fost zguduită de două scandaluri de presă, unul mai aiurea decât celălalt:

Luptătorii împotriva corupției… fură cotizațiile membrilor de partid și mobila copiilor de la școală?

Sebastian Baciu, liderul organizației locale USR Rediu, a fost acuzat de către membrii de partid, după ce aceștia au demisionat în bloc, că a “a fugit cu banii strânși din cotizații”, depunând chiar și o plângere penală pentru delapidare pe numele acestuia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Într-o scrisoare deschisă prin intermediul căreia membrii USR își dădeau demisia, aceștia acuzau și “calitatea de amant al doamnei Chichirău” pentru Sebastian Baciu, un fel de “sarcină de partid” despre care membrii USR Rediu spuneau în scrisoarea lor deschisă că au aflat din… presa locală.

Iar cu mobila, asta e mai mult o poveste cu proști, hoți și nesimțiți… (vezi și DONAȚIILE pentru o școală din Rediu au fost DETURNATE chiar de președintele PLUS, Ciprian GROSU)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Scandal legat de semnăturile de susținere a candidaturilor în Argeș: ce se poate pentru USR, e refuzat pentru independenți?

sâm aug. 15 , 2020
O situație destul de ciudată legată de pregătirea alegerilor locale din septembrie 2020 ne-a fost semnalată în județul Argeș, acolo unde doamna Simona Niculescu candidează ca independent la funcția de președinte CJ Argeș. Potrivit doamnei Simona Niculescu, o activistă civică recunoscută pentru lupta sa pe plan local cu autoritățile incompetente […]

Poate vă place și:

libris.ro