Viorica-Elisabeta Lupu va candida pentru funcția de Primar al Sectorului 6

Viorica-Elisabeta Lupu candidează din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcțiile de Primar al Sectorului 6 – București și membru în Consiliul Local al Sectorului 6.

Candidata AUR este consilier bancar, membră a asociației ”O viață demnă împreună” și are 54 de ani. După foarte mulți ani de voluntariat pe acțiuni de ecologizare a mediului, acțiuni unioniste și implicare în cazuri sociale, a decis să se implice în politică pentru că și-a dat seama că schimbarea nu poate fi făcută decât prin implicarea directă în viața politică și socială.

Este suținută de o echipă de consilieri la fel de capabili și implicați: Adela- Ioana Târziu-Grăjdeanu (psiholog), Ciprian-Laurențiu Constantin (economist), Gabriel-Alexandru Pârvan (jurist), Valentina Mărgineanu (jurist), și Liliana-Amelia Askary-Abad (pedagog).

 Viorica-Elisabeta Lupu locuiește în sectorul 6 de 24 de ani și cunoaște îndeproape nevoile de la nivelul comunității și a hotărât să lupte pentru rezolvarea problemelor existente, așa cum a făcut-o și în urmă cu 30 de ani. 

”Prețuiesc Libertatea pentru care am ieșit în stradă pe 21 decembrie 1989, alături de generația care a crezut în România și în viitorul acesteia. Când am fost nominalizată să-mi depun dosarul pentru recunoașterea meritelor ca luptător, am  considerat că aceea a fost datoria mea de român, așa că am refuzat.”

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid nou, înființat în decembrie 2019, de orientare creștin-conservatoare, ce pune în centrul acțiunii politice familia tradițională, națiunea și interesul național, credința creștină și libertatea responsabilă.

Regăsindu-se în aceste valori, candidata propune, împreună cu echipa AUR, un program edilitar axat pe nevoile cele mai acute ale cetățenilor din sectorul 6: rezolvarea problemei parcărilor, a lipsei locurilor de joacă, a lipsei spațiilor verzi, dar mai ales a lipsei creșelor și gradinițelor.

După validarea dosarului de candidatură Viorica-Elisabeta Lupu le-a propus alegătorilor să voteze pentru o viață mai bună în Sectorul 6: 

”Prețuiesc familia și neamul românesc, de aceea consider că cetățenii Sectorului 6 au nevoie de un sector curat, un sector verde, un sector în care mașinile parcate pe trotuar să nu mai reprezinte o problemă, un sector în care copiii să fie în siguranță. Cred în Sectorul 6 și în locuitorii săi. Îmi doresc să respirăm un aer mai sănătos în comunitatea noastră, să redăm copiilor și părinților bucuria jocului și relaxării în condiții de siguranță, precum și o viață mai bună pentru familiile noastre.”

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns