RSS
TwitterFacebookPinterest

Viorica-Elisabeta Lupu va candida pentru funcția de Primar al Sectorului 6

Viorica-Elisabeta Lupu candidează din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcțiile de Primar al Sectorului 6 – București și membru în Consiliul Local al Sectorului 6.

Candidata AUR este consilier bancar, membră a asociației ”O viață demnă împreună” și are 54 de ani. După foarte mulți ani de voluntariat pe acțiuni de ecologizare a mediului, acțiuni unioniste și implicare în cazuri sociale, a decis să se implice în politică pentru că și-a dat seama că schimbarea nu poate fi făcută decât prin implicarea directă în viața politică și socială.

Este suținută de o echipă de consilieri la fel de capabili și implicați: Adela- Ioana Târziu-Grăjdeanu (psiholog), Ciprian-Laurențiu Constantin (economist), Gabriel-Alexandru Pârvan (jurist), Valentina Mărgineanu (jurist), și Liliana-Amelia Askary-Abad (pedagog).

 Viorica-Elisabeta Lupu locuiește în sectorul 6 de 24 de ani și cunoaște îndeproape nevoile de la nivelul comunității și a hotărât să lupte pentru rezolvarea problemelor existente, așa cum a făcut-o și în urmă cu 30 de ani. 

”Prețuiesc Libertatea pentru care am ieșit în stradă pe 21 decembrie 1989, alături de generația care a crezut în România și în viitorul acesteia. Când am fost nominalizată să-mi depun dosarul pentru recunoașterea meritelor ca luptător, am  considerat că aceea a fost datoria mea de român, așa că am refuzat.”

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid nou, înființat în decembrie 2019, de orientare creștin-conservatoare, ce pune în centrul acțiunii politice familia tradițională, națiunea și interesul național, credința creștină și libertatea responsabilă.

Regăsindu-se în aceste valori, candidata propune, împreună cu echipa AUR, un program edilitar axat pe nevoile cele mai acute ale cetățenilor din sectorul 6: rezolvarea problemei parcărilor, a lipsei locurilor de joacă, a lipsei spațiilor verzi, dar mai ales a lipsei creșelor și gradinițelor.

apiland.ro

După validarea dosarului de candidatură Viorica-Elisabeta Lupu le-a propus alegătorilor să voteze pentru o viață mai bună în Sectorul 6: 

”Prețuiesc familia și neamul românesc, de aceea consider că cetățenii Sectorului 6 au nevoie de un sector curat, un sector verde, un sector în care mașinile parcate pe trotuar să nu mai reprezinte o problemă, un sector în care copiii să fie în siguranță. Cred în Sectorul 6 și în locuitorii săi. Îmi doresc să respirăm un aer mai sănătos în comunitatea noastră, să redăm copiilor și părinților bucuria jocului și relaxării în condiții de siguranță, precum și o viață mai bună pentru familiile noastre.”Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]