RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi și ăștia neocomuniști precum USR-iștii, proaspeții lor aliați?

Print Friendly, PDF & Email

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi și ăștia neocomuniști precum USR-iștii, proaspeții lor aliați?

Ieri am fost în comuna Holboca și am asistat la invitația unor consilieri locali ai Partidului Neamul Românesc la ședința Consiliului Local al Comunei Holboca, din județul Iași.

În timp ce primarul și viceprimarul din Holboca nu s-au arătat deranjați de prezența camerei de filmat, consilierii PNL în schimb au făcut un tărăboi pe cinste de parcă ai fi crezut că te afli într-o menajerie sau într-o grădină zoologică, nicidecum într-o instituție publică, în care ședințele de consiliu ar trebuie să fie deschise publicului larg, oferind o transparență totală asupra deciziilor care se iau la nivelul administrației locale.

Urlete animalice au răsunat în sala ședințe a Consiliului Local din Comuna Holboca, consilierii PNL solicitând supunerea la vot pentru acordarea permisiunii de filmare a ședinței consiulului local.

Ce aveau de ascuns? De ce s-ar teme de camera filmat, de o deplină transparență instituțională? Văzând reacțiile subumane, îmbogățite cu multe onomatopee și urlete animalice, am crezut inițial că ne-am întors în timp și am nimerit undeva în epoca feudală, când toate deciziile erau luate departe de ochii prostimii, de către niște despoți nu chiar atât de luminați precum cei cunoscuți în istorie…Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info