PNL-eii iubesc dictatura! Or fi și ăștia neocomuniști precum USR-iștii, proaspeții lor aliați?

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi și ăștia neocomuniști precum USR-iștii, proaspeții lor aliați?

Ieri am fost în comuna Holboca și am asistat la invitația unor consilieri locali ai Partidului Neamul Românesc la ședința Consiliului Local al Comunei Holboca, din județul Iași.

În timp ce primarul și viceprimarul din Holboca nu s-au arătat deranjați de prezența camerei de filmat, consilierii PNL în schimb au făcut un tărăboi pe cinste de parcă ai fi crezut că te afli într-o menajerie sau într-o grădină zoologică, nicidecum într-o instituție publică, în care ședințele de consiliu ar trebuie să fie deschise publicului larg, oferind o transparență totală asupra deciziilor care se iau la nivelul administrației locale.

Urlete animalice au răsunat în sala ședințe a Consiliului Local din Comuna Holboca, consilierii PNL solicitând supunerea la vot pentru acordarea permisiunii de filmare a ședinței consiulului local.

Ce aveau de ascuns? De ce s-ar teme de camera filmat, de o deplină transparență instituțională? Văzând reacțiile subumane, îmbogățite cu multe onomatopee și urlete animalice, am crezut inițial că ne-am întors în timp și am nimerit undeva în epoca feudală, când toate deciziile erau luate departe de ochii prostimii, de către niște despoți nu chiar atât de luminați precum cei cunoscuți în istorie…

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns