RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Într-o Românie strâmbă, avem nevoie de semnăturile voastre pentru a o îndrepta!

Într-o Românie strâmbă, avem nevoie de semnăturile voastre pentru a o îndrepta! https://nriasi.ro/semneaza/

Vă place înspre ce direcție merge acum România? Vă place cum v-au “salvat” hoardele neomarxiste, progresiste, USR-iste, scoase la momente cheie în stradă, pentru manipularea unei întregi națiuni? Vă place cum se instaurează dictatura, hoția, șarlatania, abuzul instituțional? Cum fug noaptea ca hoții cu sacii de voturi în spinare? Vă place ca învățământul să fie condus de analfabeți, ca guvernul să fie condus de niște incompetenți ce vegetează în Palatul Victoria cu gândul doar la sticle și la trabuc?

apiland.ro

În slujba Neamului Românesc au mai rămas doar oameni pe care-i poți număra pe degete. Printre aceștia se numără și cei din Partidul Neamul Românesc, români de bună credință ce și-au propus să stopeze “exportul ilegal a unei imagini murdare care ne prezintă ca pe un popor sordid, camuflat în mituri, deloc pragmatic, bun doar de pus la muncă ieftină şi iobăgit până la exterminare”.

Dacă vă doriți întoarcerea la normalitate, la valorile autentice ale vieții, la valorile autentice ale românismului, atunci Partidul Neamul Românesc este calea. Pentru ca această schimbare să se producă în societatea românească, Partidul Neamul Românesc are nevoie de semnăturile dvs pentru a putea trimite oameni în Parlamentul României, pentru a avea deputați și senatori care să apere și interesele românilor în parlament, o “minoritate” de care se cam pare că statul român a cam uitat…

Descărcați fișierul PDF de mai sus, printați-l, încercați sa convingeți să-l semneze prieteni, rude, persoane care apără și apreciază aceleași valori și idealuri, completați-l, și trimiteți-l pe adresa pe adresa: Blv. Nicoale Balcescu Nr. 21, Et. 1, Cam. 114, Sector 1, București.

Schimbarea stă în oameni, schimbarea stă în voi. Arătați că România normală nu este ceea ce s-a votat pe 27 septembrie la alegerile locale!

https://nriasi.ro/semneaza/


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]