Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a efectuat o vizită la Iași pentru a cunoaște Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc

Deși trece printr-o perioadă mai puțin fastă în noua ei postură de senatoare de Iași, cu trădări la nivel înalt din partea foștilor săi aliați politici, Diana Iovanovici-Șoșoacă și-a făcut timp și pentru a efectua o vizită la Iași unde să-i cunoască pe unii dintre cei mai reprezentativi membri din județ ai Partidului Neamul Românesc.

Liderii și reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc, în frunte cu președintele Organizației, domnul Vasile Ioniță, cu seniorii Constantin Chiran și Virgil Pamfil, oameni cu o bogată experiență în administrația locală, au ținut s-o invite și s-o cunoască pe senatoarea de Iași care în acest an practic a revoluționat scena politică din România și i-a făcut de rușine pe mare parte dintre oamenii (n.r. de paie) politici pe care ni-i “oferă” serviciile, instituții de forță care se implică mai mult decât ar trebui în jocurile politice și economice, precum și ONG-urile soroșiste.

Deși au văzut-o de atâtea ori pe sticlă, implicată în viața civică sau politică din România, reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc au ținut să cunoască pe lângă senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, și omul Diana Iovanovici-Șoșoacă. Întâlnirea a fost una scurtă, într-un cadru foarte restrâns, de doar câteva persoane, însă senatoarea a lăsat o impresie puternică printre reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Încă de la înființarea sa, Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc a fost implicată activ în multe dintre acțiunile inițiate și desfășurate de către Organizația Județeană a Partidului Neamul Românesc, aducându-și substanțial aportul și depunând eforturi umane și materiale apreciabile. Anul trecut, Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc a fost mereu implicată activ și a susținut interesele Partidului Neamul Românesc pe plan local, participând în mod constant la acțiunile organizației județene.

Odată cu venirea senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă în vizită la Holboca, reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc își pun speranța că acest vector de imagine poate fi folosit pentru a atrage la nivel local către partid toții susținătorii și admiratorii senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Iluzia de egalitate

lun feb. 15 , 2021
Naziştii credeau că, din punct de vedere juridic, cei slabi nu sunt egali cu cei puternici, şi că toate ideile de egalitate sunt contra naturii, că sunt simple fantezii. Din nefericire, aceste idei încep să revină în actualitate. Adepții îmbunătățirii chimico-farmacologice a omului și nou-normalii, în fața refuzului unei mari […]

Poate vă place și:

libris.ro