RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a efectuat o vizită la Iași pentru a cunoaște Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc

Deși trece printr-o perioadă mai puțin fastă în noua ei postură de senatoare de Iași, cu trădări la nivel înalt din partea foștilor săi aliați politici, Diana Iovanovici-Șoșoacă și-a făcut timp și pentru a efectua o vizită la Iași unde să-i cunoască pe unii dintre cei mai reprezentativi membri din județ ai Partidului Neamul Românesc.

Liderii și reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc, în frunte cu președintele Organizației, domnul Vasile Ioniță, cu seniorii Constantin Chiran și Virgil Pamfil, oameni cu o bogată experiență în administrația locală, au ținut s-o invite și s-o cunoască pe senatoarea de Iași care în acest an practic a revoluționat scena politică din România și i-a făcut de rușine pe mare parte dintre oamenii (n.r. de paie) politici pe care ni-i “oferă” serviciile, instituții de forță care se implică mai mult decât ar trebui în jocurile politice și economice, precum și ONG-urile soroșiste.

Deși au văzut-o de atâtea ori pe sticlă, implicată în viața civică sau politică din România, reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc au ținut să cunoască pe lângă senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, și omul Diana Iovanovici-Șoșoacă. Întâlnirea a fost una scurtă, într-un cadru foarte restrâns, de doar câteva persoane, însă senatoarea a lăsat o impresie puternică printre reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc.

apiland.ro

Încă de la înființarea sa, Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc a fost implicată activ în multe dintre acțiunile inițiate și desfășurate de către Organizația Județeană a Partidului Neamul Românesc, aducându-și substanțial aportul și depunând eforturi umane și materiale apreciabile. Anul trecut, Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc a fost mereu implicată activ și a susținut interesele Partidului Neamul Românesc pe plan local, participând în mod constant la acțiunile organizației județene.

Odată cu venirea senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă în vizită la Holboca, reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc își pun speranța că acest vector de imagine poate fi folosit pentru a atrage la nivel local către partid toții susținătorii și admiratorii senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]