RSS

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a efectuat o vizită la Iași pentru a cunoaște Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc

Print Friendly, PDF & Email

Deși trece printr-o perioadă mai puțin fastă în noua ei postură de senatoare de Iași, cu trădări la nivel înalt din partea foștilor săi aliați politici, Diana Iovanovici-Șoșoacă și-a făcut timp și pentru a efectua o vizită la Iași unde să-i cunoască pe unii dintre cei mai reprezentativi membri din județ ai Partidului Neamul Românesc.

Liderii și reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc, în frunte cu președintele Organizației, domnul Vasile Ioniță, cu seniorii Constantin Chiran și Virgil Pamfil, oameni cu o bogată experiență în administrația locală, au ținut s-o invite și s-o cunoască pe senatoarea de Iași care în acest an practic a revoluționat scena politică din România și i-a făcut de rușine pe mare parte dintre oamenii (n.r. de paie) politici pe care ni-i “oferă” serviciile, instituții de forță care se implică mai mult decât ar trebui în jocurile politice și economice, precum și ONG-urile soroșiste.

Deși au văzut-o de atâtea ori pe sticlă, implicată în viața civică sau politică din România, reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc au ținut să cunoască pe lângă senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, și omul Diana Iovanovici-Șoșoacă. Întâlnirea a fost una scurtă, într-un cadru foarte restrâns, de doar câteva persoane, însă senatoarea a lăsat o impresie puternică printre reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc.

Încă de la înființarea sa, Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc a fost implicată activ în multe dintre acțiunile inițiate și desfășurate de către Organizația Județeană a Partidului Neamul Românesc, aducându-și substanțial aportul și depunând eforturi umane și materiale apreciabile. Anul trecut, Organizația Locală HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc a fost mereu implicată activ și a susținut interesele Partidului Neamul Românesc pe plan local, participând în mod constant la acțiunile organizației județene.

Odată cu venirea senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă în vizită la Holboca, reprezentanții Organizației Locale HOLBOCA a Partidului Neamul Românesc își pun speranța că acest vector de imagine poate fi folosit pentru a atrage la nivel local către partid toții susținătorii și admiratorii senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version