libris.ro

Plângere penală împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false

O echipă formată din avocații Diana Iovanovici-Șoșoacă, Iulia Medeleanu și Gabriel Căcescu, ultimii doi din Iași, împreună cu Partidul Neamul Românesc au lucrat la un material de aproximativ 40 de pagini, concretizat într-o plângere penală îndreptată împotriva guvernului, împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false.

Plângerea a fost depusă la sediul DIICOT Iași, acolo unde avocatele Diana Iovanovici-Șoșoacă și Iulia Medeleanu au întâmpinat inițial un pic de ostilitate instituțională cu privire la inițiativa lor, rezolvată potrivit lor imediat după ce au pomenit că este venită și presa afară în stradă.

Este vorba de 11 capete de acuzare împotriva celor enumerați mai sus: abuz în serviciu, comunicarea de informații false, false declarații, grup infracțional organizat, abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor, infracțiuni contra umanității, împiedicarea excercitării libertății religioase, fapte care au produs consecințe deosebit de grave, deturnare de fonduri, violarea vieții private.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Coordonatorul acestei echipe de avocați pentru această plângere penală este avocatul Gabriel Gheorghe Căcescu din Iași, avocata Iulia Medeleanu și avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Însoțită de soțul acesteia, de avocata Iulia Medeleanu și de către o echipă a televiziunii Tele M, avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă a depus joi, 3 decembrie 2020, la sediul DIICOT din Iași, o plângere penală împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false.

3 Decembrie 2020, Diana Iovanovici-Șoșoacă depunând plângere penală la sediul DIICOT Iași

Depunerea plângerii penale la sediul DIICOT Iași a ajuns să fie în cele din urmă una cu peripeții, pentru că personalul institiției de forță a chemat jandarmii împotriva celor două avocate aflate încă în fața sediului instituției pentru a transmite live pe facebook acțiunea lor împotriva actualei guvernări.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info