RSS

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Plângere penală împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false

Print Friendly, PDF & Email

O echipă formată din avocații Diana Iovanovici-Șoșoacă, Iulia Medeleanu și Gabriel Căcescu, ultimii doi din Iași, împreună cu Partidul Neamul Românesc au lucrat la un material de aproximativ 40 de pagini, concretizat într-o plângere penală îndreptată împotriva guvernului, împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false.

Plângerea a fost depusă la sediul DIICOT Iași, acolo unde avocatele Diana Iovanovici-Șoșoacă și Iulia Medeleanu au întâmpinat inițial un pic de ostilitate instituțională cu privire la inițiativa lor, rezolvată potrivit lor imediat după ce au pomenit că este venită și presa afară în stradă.

Este vorba de 11 capete de acuzare împotriva celor enumerați mai sus: abuz în serviciu, comunicarea de informații false, false declarații, grup infracțional organizat, abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor, infracțiuni contra umanității, împiedicarea excercitării libertății religioase, fapte care au produs consecințe deosebit de grave, deturnare de fonduri, violarea vieții private.

Coordonatorul acestei echipe de avocați pentru această plângere penală este avocatul Gabriel Gheorghe Căcescu din Iași, avocata Iulia Medeleanu și avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Însoțită de soțul acesteia, de avocata Iulia Medeleanu și de către o echipă a televiziunii Tele M, avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă a depus joi, 3 decembrie 2020, la sediul DIICOT din Iași, o plângere penală împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false.

3 Decembrie 2020, Diana Iovanovici-Șoșoacă depunând plângere penală la sediul DIICOT Iași

Depunerea plângerii penale la sediul DIICOT Iași a ajuns să fie în cele din urmă una cu peripeții, pentru că personalul institiției de forță a chemat jandarmii împotriva celor două avocate aflate încă în fața sediului instituției pentru a transmite live pe facebook acțiunea lor împotriva actualei guvernări.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info