Nu ne lăsăm, răspundem prezent de Ziua Națională a României!

Nu ne lăsăm, răspundem prezent de Ziua Națională a României!
Nu ne lăsăm, răspundem prezent de Ziua Națională a României!
Print Friendly, PDF & Email

Nu ne lăsăm, răspundem prezent de Ziua Națională a României!
De 1 Decembrie suntem împreună cu Eroii, mergem la Valea Uzului! La ora 14 vom fi în fața Crucilor si Monumentului românilor din Cimitirul International Eroilor.

Mergem de Ziua Națională acolo, pentru că fără Jertfa românească din luptele de pe Valea Uzului, Marea Unire de la 1918 nu ar fi avut loc. Fără apararea Trecătorii Văii Uzului nu ar fi fost posibile marile victorii de la Mărășești si Oituz. Iată de ce acest punct strategic de ieri si de azi al Gloriei românești este atât de important, voi detalia acest lucru în postările următoare, cu mărturii ale celor care au luptat acolo.

Prin Valea morții si Gloriei, a sângelui vărsat pentru Neam si Țară vom păși pe urmele lor, iar de va da Dumnezeu să fie zloată si frig cu atât mai bine, căci poate vom simți o fărâmă din fericirea suferinței lor în lupta pentru acest Pământ. Ne vom bucura de Ziua României, ne vom bucura cu o lacrimă de recunoștință în colțul ochilor, că Dumnezeu ne-a dat si Eroi si Martiri si Sfinți, care-au ținut vie Grădina Maicii Domnului.

Fraților, împreună mergem cu Dumnezeu înainte la Valea Uzului, să fim de 1 Decembrie lângă Eroi, acolo e locul nostru, al celor ce merg pe Calea Neamului. Și nimeni nu ne poate opri si nimeni nu ne poate rupe de Ei!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Mihai Tirnoveanu
Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Switch to mobile version