Claudiu Târziu: Acum 30 de ani au murit mulți dintre români pentru libertate. Nu vrem să ne mai întoarcem la dictatură

Claudiu Târziu: Acum 30 de ani au murit mulți dintre români pentru libertate. Nu vrem să ne mai întoarcem la dictatură

Constituția este de neatins, iar potrivit acesteia, a interzice drepturi și libertăți sub pretextul că vrei să îmi faci bine este ilegal, a declarat Claudiu Târziu, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în cadrul unei dezbateri radio.

 „Legile sunt întotdeauna perfectibile, deseori se dovedesc a fi proaste sau împotriva intereselor cetățenilor, pot fi schimbare sau amendate. Ceea ce este de neatins este Constituția, iar potrivit Constituției, a interzice drepturi și libertăți sub pretextul că vrei să îmi faci bine este neconstituțional, deci ilegal. Ceea ce face Guvernul din martie este un abuz continuu asupra Constituției, este o încercare de a instaura un soi de dictatură pe motiv medical. Poate sună dur, dar vedem pe pielea noastră cum drepturi și libertăți ne sunt îngrădire sub pretextul că ni se face bine în felul acesta. Dimpotrivă, toate aceste măsuri luate pentru stoparea pandemiei, se dovedesc a fi ineficiente, duc la o creștere a îmbolnăvirilor și arată că Guvernul este pe un drum prost”, a declarat Târziu, copreședintele AUR și candidat la Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Potrivit acestuia, românii au început să vadă incapacitatea Guvernului de a gestiona criza sanitară, politică și economică în care ne aflăm, și nu îl va credita pentru următorii 4 ani, iar PNL, PSD și USR sunt în egală măsură responsabile pentru situația din prezent.

Virusul nu scuză toate măsurile care duc la restrângerea libertății. Noi suntem un partid care ne-am fondat acțiunea politică pe patru valori temeinice, între care libertatea este una dintre valori, alături de națiune, familie și credință. Prin urmare, noi vom apăra libertatea românilor până la capăt, așa cum trebuie să o facă orice politician care este creditat cu votul alegătorilor. Libertatea nu este negociabilă, cu ea nu trebuie să ne jucăm. Pentru libertate, acum 30 de ani, au murit mulți dintre români, pentru a o căpăta, nu vrem să ne mai întoarcem la dictatură”, a mai subliniat acesta.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns