RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Sfidarea autorităților continuă! Steagul național zdrențuit de la Centrul Social din subordinea Primăriei Carei nu a fost schimbat!

libris.ro

Potrivit Buletin de Carei, la data de 31 mai 2021 semnalam că la Centrul Social din subordinea Primăriei Carei drapelul național este zdrențuit și necesită schimbarea lui. Astăzi suntem în data de 15 iunie 2021 și nimeni nu a intervenit pentru înlocuirea lui cu unul nou.

Primăria Carei este o organizație guvernamentală și în consecință ar trebui să acorde respect simbolurilor naționale. Dar când reprezentantul guvernului în teritoriu îl angajează la cancelarie  pe fiul primarului careian care nu iubește simbolurile naționale ale țării unde este demnitar, nu mai e nimic de spus. Decât  că în mandatul lui Florin Cîțu, în județul Satu Mare, UDMR conduce alianța PNL-USR. Și toți împreună își bat joc de drapelul național din moment ce nu se sinchisesc să arboreze unul nou.

Sursa: Buletin de CareiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]