RSS
TwitterFacebookPinterest

Alianța Părinților participă la manifestațiile organizate pe data de 2 octombrie la București! Sindicatele profesorilor încă cochetează cu PUTEREA!

“Vom fi prezenți atât în Piața Universității (de la ora 17), cât și în Piața Victoriei (de la ora 16), cu nădejdea unirii celor 2 grupuri care au același scop și aceleași valori, printr-un marș spre Guvern. În felul acesta, nu doar vorbim de unitate, ci ne și angrenăm cu toată puterea la înfăptuirea ei. Doamne ajută! Revendicările noastre nu sunt diferite de cele anunțate de societatea românească nemulțumită de hotărârile de Guvern privind restricționarea principalelor drepturi fundamentale garantate de Constituție. Amintim în special accesul la educație, la serviciile de sănătate, libera circulație, sau consimțământul informat.

Discriminarea profesorilor, a cadrelor medicale, a părinților, dar mai ales a elevilor pe motive ipotetic-profilactice reprezintă un afront adus Familiei, Școlii, Societății democratice în general. Părintele răspunde în fața lui Dumnezeu de creșterea, educația și caracterul copiilor săi. În contextul în care nici o entitate nu își asumă efectele grave asupra sufletului și trupului, ca urmare a purtării măștii zilnic, a testelor fals pozitiv-negative, dar mai ales a vaccinării cu un produs controversat și experimental, ne rezervăm dreptul (de altfel constituțional) de a hotărî, informați și fără presiuni instituționale, asupra deciziilor luate pentru copiii noștri.

Vă așteptăm pe toți la București, la manifestațiile pentru Libertate, pentru Unitate, pentru Viitor, pentru Viață!” (Alianța Părinților)

Nădăjduim că urmează și sindicatele profesorilor să se mobilizeze pentru proteste… dacă nu, e limpede că sunt complici la actul unei politici educaționale distructive!


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info