libris.ro

Alianța Părinților participă la manifestațiile organizate pe data de 2 octombrie la București! Sindicatele profesorilor încă cochetează cu PUTEREA!

“Vom fi prezenți atât în Piața Universității (de la ora 17), cât și în Piața Victoriei (de la ora 16), cu nădejdea unirii celor 2 grupuri care au același scop și aceleași valori, printr-un marș spre Guvern. În felul acesta, nu doar vorbim de unitate, ci ne și angrenăm cu toată puterea la înfăptuirea ei. Doamne ajută! Revendicările noastre nu sunt diferite de cele anunțate de societatea românească nemulțumită de hotărârile de Guvern privind restricționarea principalelor drepturi fundamentale garantate de Constituție. Amintim în special accesul la educație, la serviciile de sănătate, libera circulație, sau consimțământul informat.

Discriminarea profesorilor, a cadrelor medicale, a părinților, dar mai ales a elevilor pe motive ipotetic-profilactice reprezintă un afront adus Familiei, Școlii, Societății democratice în general. Părintele răspunde în fața lui Dumnezeu de creșterea, educația și caracterul copiilor săi. În contextul în care nici o entitate nu își asumă efectele grave asupra sufletului și trupului, ca urmare a purtării măștii zilnic, a testelor fals pozitiv-negative, dar mai ales a vaccinării cu un produs controversat și experimental, ne rezervăm dreptul (de altfel constituțional) de a hotărî, informați și fără presiuni instituționale, asupra deciziilor luate pentru copiii noștri.

Vă așteptăm pe toți la București, la manifestațiile pentru Libertate, pentru Unitate, pentru Viitor, pentru Viață!” (Alianța Părinților)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nădăjduim că urmează și sindicatele profesorilor să se mobilizeze pentru proteste… dacă nu, e limpede că sunt complici la actul unei politici educaționale distructive!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist