Scopul diversiunii “jurnaliștilor italieni” în România? Ridicarea imunității senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă

Dacian Cioloș: “Sechestrarea unor jurnaliști este faptă penală și sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Șoșoacă pentru a se ascunde din fața legii și a justiției”

Nerăbdători să scape din Senatul Românie de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, trădătorii prezenți la cârma partidelor securiste, antiromâni notorii, precum Dacian Cioloș, încep să facă și greșeli. Cum este cea recentă a liderului USR-PLUS care practic devoalează scopul ascuns al acestei operațiuni de compromitere a mișcării de protest împotriva restricțiilor.

În România, de departe la acest moment, Diana Iovanovici-Șoșoacă întruchipează liderul mișcării de protest împotriva restricțiilor, o luptătoare neobosită pentru apărarea drepturilor și libertățile fundamentale ale omului, și asta încă de dinainte de a intra în politică.

Președintele USR, Dacian Cioloș, trădează practic intențiile acestei înscenări “jurnalistice”: s-a dorit provocarea senatoarei, cunoscându-i-se temperamentul vulcanic, însă au uitat de experiența sa ca avocat și că aceasta nu folosește violența fizică. Dacă Diana Iovanovici-Șoșoacă ar fi reacționat cu violență fizică, atunci pasul lor imediat era “să se lege” de imunitatea ei parlamentară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Iată declarația rușinoasă a lui Dacian Cioloș, o declarație prin care practic ne ceartă pe noi românii că nu ne facem preș în fața străinilor și am uitat să fim obedienți,”să facem frumos” la cameră pentru străinii care vin și se uită la noi de parcă vizitează grădina zoologică sau vreo menajerie:

“Este inadmisibil ce s-a întâmplat cu jurnaliștii italieni sechestrați de senatoarea Diana Șoșoacă. Domnul Lucian Bode și Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicații cu privire la acțiunea polițiștilor în acest caz.Datoria polițiștilor era să aplice legea și să acorde întreg sprijinul lor jurnaliștilor italieni agresați pentru că își făceau meseria, nu să protejeze un demnitar care nu are respect pentru lege și pentru societate. Este încă o dovadă a reformei profunde de care statul român are nevoie.„Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicații cu privire la acest incident, dincolo de mesajul Poliției Capitalei, potrivit căruia „procedurile au fost respectate”. Sechestrarea unor jurnaliști este faptă penală și sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Șoșoacă pentru a se ascunde din fața legii și a justiției”, spune Dacian Cioloş, președintele USR.De la doamna Șoșoacă nu avem nicio așteptare, dar Poliția Română trebuia să aibă ca singură grijă aplicarea legii, nu protejarea unui demnitar.”, a scris pe facebook Dacian Cioloș

Băiete, e inadmisibil să avem un politician ca tine, care nu mai știe pe ce lume se află, ce țară reprezintă, și mai ales pe ale cui interese le reprezintă? Reiese din textul fanariotului ăstuia că ar reprezenta interesele poporului român? A reieșit vreodată asta din faptele lui???

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Eșec de imagine de la bun început pentru Forța Dreptei: siglă plagiată de la un magazin online din Maroc

joi dec. 16 , 2021
Un val de ironii s-a dezlănțuit la adresa lui Ludovic Orban: “Cine s-a ocupat de sigla, Florin Roman?” Partidul nou născut cu multe gemete chinuite din proaspăt “evadații” din PNL, “Forța Dreptei”, o formațiune politică desprinsă ca o aripă din PNL, pe modelul ALDE (n.r. aripă liberală desprinsă din PNL […]

Poate vă place și:

libris.ro