RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Scopul diversiunii “jurnaliștilor italieni” în România? Ridicarea imunității senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă

Dacian Cioloș: “Sechestrarea unor jurnaliști este faptă penală și sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Șoșoacă pentru a se ascunde din fața legii și a justiției”

Nerăbdători să scape din Senatul Românie de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, trădătorii prezenți la cârma partidelor securiste, antiromâni notorii, precum Dacian Cioloș, încep să facă și greșeli. Cum este cea recentă a liderului USR-PLUS care practic devoalează scopul ascuns al acestei operațiuni de compromitere a mișcării de protest împotriva restricțiilor.

În România, de departe la acest moment, Diana Iovanovici-Șoșoacă întruchipează liderul mișcării de protest împotriva restricțiilor, o luptătoare neobosită pentru apărarea drepturilor și libertățile fundamentale ale omului, și asta încă de dinainte de a intra în politică.

Președintele USR, Dacian Cioloș, trădează practic intențiile acestei înscenări “jurnalistice”: s-a dorit provocarea senatoarei, cunoscându-i-se temperamentul vulcanic, însă au uitat de experiența sa ca avocat și că aceasta nu folosește violența fizică. Dacă Diana Iovanovici-Șoșoacă ar fi reacționat cu violență fizică, atunci pasul lor imediat era “să se lege” de imunitatea ei parlamentară.

Iată declarația rușinoasă a lui Dacian Cioloș, o declarație prin care practic ne ceartă pe noi românii că nu ne facem preș în fața străinilor și am uitat să fim obedienți,”să facem frumos” la cameră pentru străinii care vin și se uită la noi de parcă vizitează grădina zoologică sau vreo menajerie:

libris.ro

“Este inadmisibil ce s-a întâmplat cu jurnaliștii italieni sechestrați de senatoarea Diana Șoșoacă. Domnul Lucian Bode și Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicații cu privire la acțiunea polițiștilor în acest caz.Datoria polițiștilor era să aplice legea și să acorde întreg sprijinul lor jurnaliștilor italieni agresați pentru că își făceau meseria, nu să protejeze un demnitar care nu are respect pentru lege și pentru societate. Este încă o dovadă a reformei profunde de care statul român are nevoie.„Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicații cu privire la acest incident, dincolo de mesajul Poliției Capitalei, potrivit căruia „procedurile au fost respectate”. Sechestrarea unor jurnaliști este faptă penală și sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Șoșoacă pentru a se ascunde din fața legii și a justiției”, spune Dacian Cioloş, președintele USR.De la doamna Șoșoacă nu avem nicio așteptare, dar Poliția Română trebuia să aibă ca singură grijă aplicarea legii, nu protejarea unui demnitar.”, a scris pe facebook Dacian Cioloș

Băiete, e inadmisibil să avem un politician ca tine, care nu mai știe pe ce lume se află, ce țară reprezintă, și mai ales pe ale cui interese le reprezintă? Reiese din textul fanariotului ăstuia că ar reprezenta interesele poporului român? A reieșit vreodată asta din faptele lui???Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info