libris.ro

Avocatul Gh. Piperea atrage atenția asupra standardului dublu din cazurile „Şoşoacă” şi „Dănileţ”: partizanat politic și instituțional pentru…

Av. Gheorghe Piperea: „Premierul Ciucă cere soluții urgente în cazul “agresării” agresivei jurnaliste italiene”

Avocatul Gheorghe Pipere schițează un tablou sumbru, în tușe grave, o radiografie a unui stat mumă pentru străini și ciumă pentru cetățeanul român.

Toate „valorile” strigate de #Reziștii împinși de la spate de verzișorii sau după caz chiar și „verdețurile” (n.r. vezi cazul lui Mihai Cristian Dide) oferite de ambasadele străine și ONG-uri sorosiste, sunt călcate acum în picioare pentru a-l scoate basma curată pe Vasilică Dănileț, sau pentru a instrumenta „pozitiv” cazul jurnalistei italiencei isterice care s-a dus să provoace familia Șoșoacă:

„Premierul Ciucă cere soluții urgente în cazul “agresării” agresivei jurnaliste italiene. Cu toate că s-au deschis proceduri judiciare… Și ambasada Italiei face presiuni, iar guvernul Draghi cere explicații și soluții. Desigur, soluții corecte, adică așa cum se așteaptă de la o colonie. La rândul său, ambasada fără ambasador a SUA în România își declară îngrijorarea că un magistrat a fost exclus din magistratură. Nu importă că excluderea a fost dispusă de singurul organism cu asemenea atribuții constituționale, CSM, și că există recurs, iar exclusul din magistratură își poate proba nevinovăția (da, în raport de Constituție, sună ca dracu’, dar exact asta au propăvăduit ani de zile exclusul, haștagrezistenții, useriștii, președintele KWI și chiar ambasada SUA și ambasada … Suediei; prin anii 2017-2018, anii “luptei” anti-corupție, era cool să condamni fără judecată ex-ciuma roșie). Importă doar că exclusul e considerat un eminent luptător anti-corupție. Luptător cu drujba…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Priviți, de altfel, poza. O să vedeți acolo, la final, o frază bestială: “trebuie să susținem valorile care ne unesc”… Deci caratistul cu drujba e o valoare care unește SUA cu Ro… Uandărful, bro, giast oandărful…

Și, nu uitați: justițea e independentă. A zis asta referendumu’ lu’ Werner din mai 2019. E “independentă” mai ales de ambasade potente (da, ce? v-ați așteptat să fie independentă de ambasada Botswanei, cu tot cu moneda sa cea virilă?) și e “independentă” mai ales de Arafat. Da, da, “independentă”. Nici nu se abțin judecătorii de la ÎCCJ de enșpe ori ca să pice repartizarea “aleatorie” pe completul corespunzător, depozitar sigur al indicațiilor și “recomandărilor” lui Arafat. Pentru că sunt independenți și imparțiali.

În rest, hai Liberare și Crăciun fericit!”, a scris pe facebook avocatul Gheorghe Piperea

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info