RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Gheorghe Funar, scrisoare deschisă: “Partidul România Noastră solicită senatorilor și deputaților români să nu admită prezentarea în Parlament a monologului războinic al președintelui Ucrainei”

Președintele Partidului România Noastră, domnul Gheorghe Funar, critică în termeni foarte duri prezența președintelui Ucrainei, Volodimir Zelensky, în Parlamentul României, argumentând criticile sale prin faptul că “Volodimr Zelensky se încăpățânează să țină un monolog în fața senatorilor și deputaților din România, după același scenariu aplicat parlamentarilor din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Israel”.

Redăm integral scrisoare deschisă a domnului Gheorghe Funar:

“SCRISOARE DESCHISĂ

Dr. Gheorghe Funar, Președintele Partidului România Noastră

3 aprilie 2022

În legătură cu intenția președintelui războinic al Ucrainei, Volodimir Zelensky, de a se adresa Parlamentului României pentru a solicita intrarea țării noastre în război împotriva Federației Ruse.La porunca stăpânilor săi din SUA și cu sprijinul acestora, președintele alogen al Ucrainei, Volodimir Zelensky speră ca în după-masa zilei de 4 aprilie a.c. să se adreseze parlamentarilor din România și să le cerșească sprijin militar pentru a putea prelungi războiul din țara sa cu scopul de a provoca pierderi umane și distrugeri și mai mari pentru poporul ucrainian.

Președintele războinic Volodimr Zelensky din neamul de ucigași numit astfel de Domnul Nostru Iisus Hristos, se încăpățânează să țină un monolog în fața senatorilor și deputaților din România, după același scenariu aplicat parlamentarilor din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Israel etc.Pe surse, s-a aflat că în monologul pregătit pentru Parlamentul de la București, președintele actor și războinic Volodimir Zelensky nu este pregătit să spună, cel puțin, următoarele Adevăruri:

-El este unul dintre principalii vinovați de provocarea și prelungirea inutilă a războiului din Ucraina, precum și de consecințele acestuia asupra țărilor și popoarelor din Europa!

-Ucraina este prima țară din lume unde Oculta Mondială experimentează Marea Resetare pentru a asigura trecerea la Noua Ordine Mondială care să fie condusă de SUA, așa cum a declarat recent președintele Biden.

-A instaurat dictatura în Ucraina prin suspendarea Constituției, închiderea Parlamentului și interzicerea partidelor politice și a mass-mediei libere.

-În laboratoarele secrete din Ucraina ale marilor puteri din NATO au fost realizate și testate arme biologice extrem de periculoase pentru locuitorii de pe toate continentele.

-A falsificat personal Istoria Primordială a Poporului Get, strămoșul real al Poporului Român și a declarat public că România a ocupat Bucovina de Nord.

-El a acționat pentru ca multimilenarele teritorii românești aflate în granițele Ucrainei să nu fie retrocedate României după anularea Pactului dintre Germania nazistă și Uniunea Sovietică, semnat la 23 august 1939.

libris.ro

-El a refuzat să aplice principiul reciprocității în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale ale etnicilor români din Ucraina comparativ cu cele ale etnicilor ucrainieni din România.

-El a dovedit, prin fapte, că este un dușman al Limbii Române, urmașă a Limbii Primordiale Gete, precum și al învățământului în Limba Română pe care a început să îl lichideze prin lege.

-El face parte din neamul necredincios, fără Cruce și fără Dumnezeu. Ca urmare, președintele Volodimir Zelensky intenționează, în Postul Paștelui, să naționalizeze Bisercile și toate proprietățile Bisericilor Ortodoxe din Ucraina, inclusiv cele ale etnicilor români din această țară.

-Care este situația reală a batalioanelor naziste, de tipul Azov, precum și a milițiilor naziste existente în Ucraina și dacă este corectă cifra de 150.000 de mercenari străini care luptă în această țară, începând cu anul 2014 în regiunile separatiste și care au ucis peste 14.000 de civili.

-Sunt reale sau nu informațiile apărute în mass-media românească în legătură cu doborârea recentă, în Dobrogea, a unui avion MIG 29 și a unui elicopter al Armatei Române de către rachete trase de armata ucrainiană. Rachetele ucrainiene au fost trase intenționat sau din greșeală?

-El a mințit opinia publică mondială, inclusiv pe parlamentarii români, atunci când a declarat public că armata rusă a tras cu rachete în Muzeul holocaustului din Kiev. Acum, președintele Zelensky are tupeul să le țină un monolog senatorilor și deputaților din România pe care i-a mințit având o mutră îngrijorată și plină de indignare.

-Președintele Zelensky refuză să prezinte argumentele împotriva demisiei sale din funcție și de ce, deocamdată, amână să se refugieze în SUA sau în Israel.

Parlamentul României ar trebui să-l invite și pe Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, să se adreseze senatorilor și deputaților români pentru a le face cunoscute cauzele care au determinat trecerea la operațiuni militare speciale pe teritoriul Ucrainei.

Având în vedere argumentele prezentate, precum și tentativa pregătită de președintele războinic Volodimir Zelensky vizând atragerea și implicarea României și a Poporului Român într-un război împotriva Federației Ruse, Partidul România Noastră solicită senatorilor și deputaților români să nu admită prezentarea în Parlament a monologului războinic al președintelui Ucrainei.

Până acum, mai ales, după 24 februarie a.c., președintele Zelensky nu a luptat pentru pace ci pentru un război sinucigaș cu Federația Rusă. Pentru continuarea acestui război sinucigaș, președintele Ucrainei vrea să cerșească un ajutor militar din partea Poporului Român.

Această solicitare o putea face printr-o scrisoare adresată Președintelui României.Nu a făcut acest demers cu scopul de a-i umili pe parlamentarii români și de a batjocori Parlamentul României!

Dr. Gheorghe Funar, Președintele Partidului România Noastră

3 aprilie 2022″Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info