Gheorghe Funar: Scrisoare deschisă în legătură cu interzicerea drogurilor în România

Apel al Partidului România Noastră: 7 iulie 2019, începând cu ora 17,00, în Piața Victoriei din București, protest împotriva introducerii limbii maghiare ca limbă oficială în România

SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PARTIDELOR POLITICE PARLAMENTARE, SENATORILOR ȘI DEPUTATILOR NEAFILIAȚI, ÎN LEGĂTURĂ CU INTERZICEREA DROGURILOR ÎN ROMÂNIA

Având în vedere, pe de o parte, faptul că (în perioada 1990-2023) a crescut foarte mult cantitatea, diversitatea și consumul drogurilor în țara noastră, mai ales în rândul tineretului, iar pe de altă parte că autoritățile Statului Român nu au reușit să stopeze „explozia” drogurilor în rândul tinerilor, ajungându-se până la discutarea acestei situații extrem de grave în Consiliul Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), Partidul România Noastră solicită următoarele:

 1. Să fie inițiată și înregistrată la Parlament o propunere legislativă privind interzicerea drogurilor, începând cu anul 2024, pe teritoriul României și pedepsirea cu închisoare pe viață a persoanelor vinovate de:
  introducerea în țara noastră a drogurilor;
  fabricarea drogurilor;
  traficul de droguri;
  deținerea de droguri;
  consumul de droguri.
 2. Parlamentul României să adopte o Hotărâre prin care să solicite Comisiei Europene să acționeze, de urgență, pentru adoptarea cadrului legal care să oblige țările membre ale Uniunii Europene să interzică drogurile pe teritoriul lor, începând cu anul 2024.
  De asemenea, să se prevadă pedepsirea cu închisoarea pe viață a persoanelor vinovate de producerea, traficul, deținerea sau consumul de droguri.
  În funcție de decizia pe care o va adopta Consiliul Suprem de Apărare a Țării în privința drogurilor va afla Poporul Român de partea cui se situează C.S.A.T.!
  Guvernul României se face că lucrează împotriva consumului de droguri și a lăsat vacante posturile de președinte și vicepreședinte la Agenția Națională Antidrog.
  Dr.Gheorghe Funar
  Președințele Partidului România Noastră
  Cluj-Napoca,
  5 octombrie 2023

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info