RSS
TwitterFacebookPinterest

Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie – VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer, prezentă în Parlamentul European în locul boss-ului ei, Albert Bourla, care a refuzat să participe la audierile pe tema vaccinurilor Covid, a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

Testele au urmat după aceea, chiar pe cobaii umani care își injectau tâmpiți de propagandă serul experimental. Realitatea a fost, așadar, exact așa cum afirmau și „conspiraționiștii”. Cobaii folosiți în cel mai mare experiment socio-medical de până acum au demonstrat, la nivel planetar, că vaccinurile Covid NU OPRESC TRANSMITEREA așa-zisului virus care provoacă boala Covid. Adică, la fel, exact ce susțineau „conspiraționiștii” puși la zid timp de doi ani de securiștii de pripas ai Marii Finanțe, Marii Industrii Farmaceutice, Marii Resetări.

Dar pretextul inoculării în masă a unor seruri experimentale și al scoaterii din mânecă a „pașapoartelor de vaccinare” care au împărțit lumea în „oameni noi” și „suboameni” a fost tocmai acesta: că falsul vaccin oprește transmiterea. Nu a oprit-o, la fel cum nici MASCA supunerii nu a oprit vreo transmitere.

Propaganda internațională și națională a acestei minciuni colosale a folosit actori, sportivi, politicieni și, cel mai regretabil pentru sufletul lor vândut banului, medici. Unii au făcut-o pentru bani sau/și de frică, alții pentru bani sau/și din prostie iar alții pentru bani sau/și putere. Din păcate pentru ei, cu toții sunt vinovați.

Sunt vinovați de complicitate sau chiar de uciderea și mutilarea în masă a semenilor lor, a conaționalilor lor.

Cei mai vinovați, desigur, sunt medicii mengelieni. Despre ei nu se poate spune că nu au știut ce fac. Au fost și sunt criminali plătiți. Gras.

În decembrie 2020, medici cunoscuți declanșau ilegal în România campania de propagandă mincinoasă pentru vaccinarea Covid.

Gheorghiță, Mahler, Marinescu apăreau în videoclipuri difuzate cu încălcarea legii – pentru că publicitatea la un medicament de către un profesionist în domeniu este interzisă prin ordin al Ministerului Sănătății – pe toate posturile TV și la radio. Mesajele lor erau multiplicate și în presa scrisă și mituită de stat cu cel puțin 40 de milioane de euro. (…) – integral pe ActiveNews.


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info