Mulțumim celor care au recomandat călduros vaccinul, fie că au făcut asta pentru bani, fie de frică, fie din prostie – VIDEO cu AVERTISMENT. Unde este COMISIA de ANCHETĂ a Parlamentului pentru tragerea la răspundere a COMPLICILOR la crima vaccinurilor?

Au trecut două săptămâni de când o directoare Pfizer, prezentă în Parlamentul European în locul boss-ului ei, Albert Bourla, care a refuzat să participe la audierile pe tema vaccinurilor Covid, a declarat cu nonșalanță, în icnete de râs nervos, că vaccinul anti-COVID NU A FOST TESTAT niciodată cu privire la OPRIREA TRANSMITERII, înainte de a fi pus pe piață.

Testele au urmat după aceea, chiar pe cobaii umani care își injectau tâmpiți de propagandă serul experimental. Realitatea a fost, așadar, exact așa cum afirmau și „conspiraționiștii”. Cobaii folosiți în cel mai mare experiment socio-medical de până acum au demonstrat, la nivel planetar, că vaccinurile Covid NU OPRESC TRANSMITEREA așa-zisului virus care provoacă boala Covid. Adică, la fel, exact ce susțineau „conspiraționiștii” puși la zid timp de doi ani de securiștii de pripas ai Marii Finanțe, Marii Industrii Farmaceutice, Marii Resetări.

Dar pretextul inoculării în masă a unor seruri experimentale și al scoaterii din mânecă a „pașapoartelor de vaccinare” care au împărțit lumea în „oameni noi” și „suboameni” a fost tocmai acesta: că falsul vaccin oprește transmiterea. Nu a oprit-o, la fel cum nici MASCA supunerii nu a oprit vreo transmitere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Propaganda internațională și națională a acestei minciuni colosale a folosit actori, sportivi, politicieni și, cel mai regretabil pentru sufletul lor vândut banului, medici. Unii au făcut-o pentru bani sau/și de frică, alții pentru bani sau/și din prostie iar alții pentru bani sau/și putere. Din păcate pentru ei, cu toții sunt vinovați.

Sunt vinovați de complicitate sau chiar de uciderea și mutilarea în masă a semenilor lor, a conaționalilor lor.

Cei mai vinovați, desigur, sunt medicii mengelieni. Despre ei nu se poate spune că nu au știut ce fac. Au fost și sunt criminali plătiți. Gras.

În decembrie 2020, medici cunoscuți declanșau ilegal în România campania de propagandă mincinoasă pentru vaccinarea Covid.

Gheorghiță, Mahler, Marinescu apăreau în videoclipuri difuzate cu încălcarea legii – pentru că publicitatea la un medicament de către un profesionist în domeniu este interzisă prin ordin al Ministerului Sănătății – pe toate posturile TV și la radio. Mesajele lor erau multiplicate și în presa scrisă și mituită de stat cu cel puțin 40 de milioane de euro. (…) – integral pe ActiveNews.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Screening-ul audiologic vestibular

lun oct. 31 , 2022
Primul program de screening vestibular pentru nou-născuții cu pierdere de auz În 2018, Flandra a fost prima regiune din lume care a implementat un program de screening vestibular pentru toți bebelușii cu pierdere permanentă de auz. Ca urmare, problemele vestibulare – pot afecta dezvoltarea motorie a copilului – la bebelușii […]

Poate vă place și:

libris.ro