RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Mintia, povestea unei acțiuni juridice fără precedent în România

Mintia, povestea unei acțiuni juridice fără precedent în România. Pentru prima dată, un grup de români conduși de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a coalizat la nivel național, din toate colțurile țării, împotriva jafului efectuat de trădătorii de la conducere în cârdășie cu forțe externe și ostile României.
Din exportatoare de energie, România a fost transformată în timp record în importatoare de energie, prin impunerea la conducerea Ministerului Energiei a unui trădător și a unui habarnist. Dacă n-ai vedea cât de incompetent este, ai putea crede că actualul ministru al energiei face parte dintr-o adevărată Coloana a V-a, dintr-o veritabilă echipă de asasini economici.
Cu mic cu mare, din toate colțurile țării, și chiar din afara țării, din Italia, din Germania și Suedia, pe cheltuiala lor, românii au pornit către Deva, cu gândul de a salva una dintre mândriile Industriei Energetice a României. Oameni cu experiență în acest domeniu, nostalgici după gloria de odinioară a acestei industrii, au lăsat totul deoparte și au venit la Mintia, în fața Tribunalului Hunedoara din Deva.
Cu această ocazie s-au aflat niște lucruri uluitoare: NU EXISTĂ niciun contract de vânzare al Termocentralei MINTIA, iar licitația și vânzarea termocentralei sunt învăluite într-o serie de ilegalități cutremurătoare, strigătoare la cer!
Cineva va trebui să răspundă pentru aceste ilegalități și să înfunde PUȘCĂRIA pe VIAȚĂ? Este TRĂDARE și SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE!


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]